reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny

Katerinka to ja byłam ta anty mała panna młoda. Patrycja oczywiście wygląda rozkosznie!! Ale ja wychodzę z założenia że nie ubieram dziecku tego czego ja bym nie chciała mieć ubranego... No i jakoś te sukienusie nie przemawiają do mnie... wybacz:-( ja zamówiłam na allegro dwie zwykle sukienki- jedna białą a jedną szaro- różową. Chcę żeby Maja wyglądała elegancko a w kościele i tak będzie poubierana. W naszym kościele jest bardzo zimno no a teraz te temp dają w kość. zamówiłam też biały śpiworek, mam nadzieję że będzie ładny bo chcialabym go jeszcze wykorzystać na codzień:tak:

reklama
Starszego syna chrzcilam wlasnie w bialym kombinezonie. Bo bylo zimno. Mial pod spodem bodziaka i biale spodenki. Skromnie. Nigdy nie podobaly mi sie mini garnitury ktore zaklada sie tylko raz.

Kuba bedzie chrzczczony majac 7msc i mam dla niego takie ubranko - biale ogrodniczki z polaru i biala kurteczka misiowa :) Mam nadzieje ze jeszcze wejdzie w te ciuszki. Byloby super.

do mnie tez nie przemawiają sukienusie ala pani młoda i garniturki ala pan młody, też lubię skromni i praktycznie,:tak:

onanana piękne to masz, Maja będzie pięknie wyglądać,:tak:
ja kupiłam czapkę z H@M białą z allegro też okazała się za duża ale ubiorę jej pod to cienką czapeczkę bawełnianą a na to tą zimową w kościele i tak będzie zimno:tak:

Jak któraś potrzebuje śpiworka do chrztu to mam na zbyciu za free z H&M taki na 62 ale to jest większy rozmiar cieńszy na marzec gdzieś lub na kwiecień dajcie znać podeśle foto i mogę przesłać nadaje się dla chłopca jak i dziewczynki!!!!

alma, ja bym chętnie fotkę obejrzała, bo my jeszcze przed chrztem, będziemy chrzcić pod koniec marca lub na początku kwietnia i na razie ciuszków nie mam

mam garniturek biały polarowy z czapusią, też się spokojnie nada na chrzest, rozmiar 68/74. jako ze mlody nie bedzie chrzczony, to moze ktoras z Was bedzie zainteresowana? moge podeslac zdjecia na pw.

reklama
Do góry