reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chrzciny

Onanana Super wyglądaliście , fajnie, że Maja była grzeczna!!!I masz to już za sobą - fajnie prawda!!!
A tort ---daj kawałek!!!!!

reklama
onanana cudnie wyglądałyście! Majunia jaka elegancka , fiu fiu;-) A tort przepiękny, mmmm czekoladowo - wiśniowy super!

Ostatnia edycja:
My też już po chrzcinach, dziś małe poprawiny siostra została i rodzice dojadamy co zostało a zostało dość dużo. Liwia trochę popłakiwała w kościele:szok: ksiądz powiedział że mała piosenkarką zostanie hihihi:szok:
Jestem mega zadowolona że już mamy to za sobą uf strasznie się stresowałam ale fajnie było:tak: wieczorkiem wstawię fotki jak zgram:tak:

Onanana fajnie że Wam też imprezka się udała, widzę na fotkach że kilka u was było chrztów my mieliśmy tylko my miał być jeszcze jeden chrzest ale został odwołany może dzidziuś zachorował:tak:Ślicznie żeście wyglądali:tak:

onanana widać, że chrzciny się udały..hm z rodziną to różnie bywa. a tort wygląda bajecznie a smakuje pewnie jeszcze lepiej, aż ślina leci

Mirelka super że Wy tez juz po wszystkim:-):-):-) Wiem jaką czujesz ulgę, bo ja ze stresu pół poranka w niedzielę przesiedziałam na kibleku:zawstydzona/y: Czekamy na fotki!!!

Dzięki kochane za miłe słowa:-) Ja się wczoraj czulam zgrabnie ale jak widze się na fotach to wyglądam fatalnie...

onanana głupoty gadasz, fajna z ciebie laseczka, Majusia i mamusia wyglądały pięknie :tak:fajnie, że wszystko się udało, a zdjęcie tortu zmobilizowało mnie aby pójść i zrobić sobie kanapkę z nutellą :-) bo u mnie tylko pies na diecie odchudzającej, a pancia dalej wcina :-D i rośnie!

Onanana ciacho przepsznie wygląda, az ślinkianki działac zaczynają :) cudnie wyglądałyscie. Mała malenka księzniczka, a mamusia przecudna dama

reklama
onanana - nie gadaj głupot - bardzo ładnie wyglądałyście i Maja i TY:tak: I nie myśl sobie, że my tu tak Ci tylko piszemy z grzeczności - uwierz, że bycie mamą Ci służy. Masz błysk w oku i widać, że szczęśliwa mama to piękna mama!

Do góry