reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chrzciny

kurde ale jestem zła zgrałam wszystkie zdjęcia jakie m robił i co mamy tylko parę zdjęć kurde jak człowiek nie weźmie czegoś w swoje ręce to lipa,

ja poszłam na łatwiznę tora i ciasto zamówiłam, kupiłam też bukieciki na stół co by ładnie wyglądało,

ostatnie zdjęcie to już koniec mszy ksiądz udziela błogosławieństwa

reklama
mirelko przepiękne kwaituszki - to są margeretki ?stokrotki?? Piękne, napisz mi kochana co to za kwiatuszki, bo też bym Poli takie kupila, cudne. Tort piękny:):tak:
onanana - lachon z Ciebie jest konkretny i nie smutaj tu takimi tekstami, bo śliczną jesteś kobietką!

onanana podpisuję się rekami i nogami pod tym co dziewczyny napisały laska z Ciebie jak nie wiem! Majusia ślicznie wyglądała! ?Co do tortu to na sam widok mi slinka cieknie mniammmm
mirelka1 cudne bikieciki! odnośnie ciast to większość ludzi teraz kupuje gotowe a nie piecze. Nam na chrzciny teściowa upiekła 7 placków ale ona uwielbiam piec i sama się zadeklarowała od razu ze upiecze.

Gola te kwiatki to margeretki:tak:
asia333 tak prawda dużo ludzi kupuje gotowe ale jak ktoś lubi piec i dobrze to na pewno warto samemu upiec co swojskie to swojskie lepiej smakuje:tak:

Mirelka super kwiatuszki!! Ciasta tez extra, mi akurat teściowa upiekła szarlotkę, ja sernika tort był prezentem od cioci.

Dzięki Wam dziewczyny za te mile słowa:-)

Mirelkacudne kwiatki i ten tort wygląda tak smakowicie.....
Super, ze masz to już za sobą. My chrzest robimy w Wielkanoc, w restauracji ale tort zamierzam mieć swój. Będzie obiad zupa+drugie danie, kawa + tort i jeszcze jakies ciacho.....

Onanana - slicznie obie wygladalyscie. Majusia jaka elegancka. super. I tory pycha.
Mirelka -jakie pychotki ciasta i super tort.

no to kilka zdjec z Olinka chrztu. Bez tortu bo fotografka sie zmyla wczesniej.

Chrzciny Aleksandra 007.jpgChrzciny Aleksandra 009.jpgChrzciny Aleksandra 031.jpgChrzciny Aleksandra 057.jpgChrzciny Aleksandra 062.jpgChrzciny Aleksandra 071.jpgChrzciny Aleksandra 129.jpg

reklama
Do góry