Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wow jak by mi tyle zaśpiewali to bym w innej parafi ślub brała...Aha a co do pieniedzy...my placilismy razem ze slubem i to wyszlo 1000zl
500 ksiedzu,250 zakonnicy+kwiatki do kosciola,200 organiscie i 50 koscielnemu![]()
i wlasnie z tego powdu (powyzszy post) szlag mnie trafia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powyższe dwa posty to dokładnie to co myślę... zboczę trochę z tematu na ślub...ja ksiedzu nic nie daje ajak sie przypomni to powiem że Jezus chrzcił za friko![]()
) wraz z tekstem, że nie każdego musi być stać na ślub i że to droga sprawa. wszysko pięknie okraszone uśmiechem starszej zakonnicy. bałam się co wypali mój przyszły wtedy mąż ale udało mu się mocno ugryźć w język. swoją parafię ominęłam szerokim łukiem bo też mają cennik i poszłam tam gdzie chciałam od początku - mała, skromna nowa parafia blisko domu - przeżyłam szok... w odpowiedzi ile sie nalezy uslyszalam, ze co laska bo kazdy daje tyle ile uwaza i ze to bedzie odrazu na dla organisty i na kwiaty i o nic wiecej mamy sie nie matwic...
nio tylko u nas w kraju juz sie tak utarlo, ze ma to byc kobieta i mezczyzna, wiec niewiem czy ksiadz by poszedl na cos takiego
ma byc okolo 30 osob, tylko najblizszej rodziny.. nio i mam nadzieje, ze do awantury nie dojdzie, bo maja byc nasi ojcowie ze swoimi drugimi zonami i nasze matki
o ile o rodzine meza jestem spokojna, bo jego rodzice po rozwodzie sa ponad 10 lat, tak o moich sie boje, bo to wmiare swieza sprawa, a oni dalej sie zra ze soba, mimo, ze 2 lata nie sa razem