reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Chude dziecko

Moj sześciolatek ma kolo 125cm i 20,5kg. Ja jako dziecko byłam zawsze bardzo chuda i on mysle po prostu odziedziczył. Je normalnie , rozwija sie jak należy, nikt sie nie czepia ;)

reklama
Mogę tylko powiedzieć z moich doświadczeń szkolnego chuderkala, że wszystkie nieprzyjemności, podłe komentarze itp spotkały mnie ze strony nauczycielek, pielęgniarek. Nigdy nic złego nie usłyszałam od innych dzieci. Ale już na bilansie pielęgniarka nie miała skrupułów, żeby przy innych badanych dziewczynkach pokazać palcem na mojej pupie, że "tutaj mam wgłębienie, jestem niedożywiona, że mnie rodzice nie karmią chyba haha" ... Do tej pory pamiętam jak się wtedy poczułam.
Tak czy siak, niedowaga mi przeszła. Obecnie raczej zwracam uwagę, żeby nie przytyć już bardziej ;)

Do góry