Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dmuchawiec Karolinkę ubieram cieniej jak do wózka. Zakładam jej polarowy kombinezonik, śpiochy, skarpety, body i bluzkę. najważniejsze aby nery nie zmarzły i obowiązkowo czapa. Do tego dochodzi moje ciepło i na plecki polarowa bluza + wczoraj cienka kurtka, ale koszmarnie wiało Z reszta ona nie lubi być za ciepło ubrana bo zaraz jej potówki wyłażą. A noszę ją przodem do siebie, trochę się porozgląda a potem spanko:-)
Noszę ją w "kieszonce" i w zasadzie w razie nagłej zmiany pogody można głowę i plecki dodatkowo osłonić pionowymi częściami chusty. I używamy chusty od 3tyg jej życia. Stopi moja też na pozątku wiecznie szukała jedzonka, ale się jakoś przyzwyczaiła, że to nie o to chodzi. I faktycznie wsadzałam ją po jedzeniu jak zaczynała być marudna i senna.
A co do noszenia przodem do świata to nie jest to najlepsza pozycja, ale chyba zadna nie śmiga tak całymi dniami. Więc nie powinno się nic dziać:-)