reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

Izo zobacz u Bushido w sklepie .Ania ma taniej te kurtki Suses Kinder .
www.pieluszkoland.pl

mam taką i faktycznie jest rewelacyjna. Dużym plusem ejst to że jest wielosezonowa i starcza do 3-4 letniego dziecka na plecy .
Plusem jest tez to ze mozes chodzić w niej bez dziecka i nie wyglądasz jak wór na kartofle;) wszystko dopasowane .
Materiał bardzo dobrego gatunku .Kurta bardzo ciepła.

nie znalazłam - pod suses kinder ma tylko trzy polary... może ja szukać nie umiem? :baffled:
fajnie że się w naszym wątku pojawiasz :-)

a ja już prawie wiem, jaką chce chustę :-D babylonia - albo pineapple, albo fruit coctail :tak: tylko nie wiem, któa piękniejsza :-p Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
jedna na stronie 3 a druga na 7 ... co radzicie?

reklama
nie znalazłam - pod suses kinder ma tylko trzy polary... może ja szukać nie umiem? :baffled:
fajnie że się w naszym wątku pojawiasz :-)

dziękuję :zawstydzona/y:

a kurtek faktycznie nie ma już :szok:
kilka dni temu jeszcze było kilka po 540 zł ,ale pewnie z atakiem zimy znikneły .
Wiem że Petisu ma 2 sztuki tych ukraińskih chyba jeszcze .Fajne sa tylko bez odpinanego panela. Zobacz w watku Zamawiamy rosyjskie kurtki Koala!-DOTARŁY! - Strona 44 - Chustoforum
:)

albo zostaje szukać uzywanych :)

dziękuję :zawstydzona/y:

a kurtek faktycznie nie ma już :szok:
kilka dni temu jeszcze było kilka po 540 zł ,ale pewnie z atakiem zimy znikneły .
Wiem że Petisu ma 2 sztuki tych ukraińskih chyba jeszcze .Fajne sa tylko bez odpinanego panela. Zobacz w watku Zamawiamy rosyjskie kurtki Koala!-DOTARŁY! - Strona 44 - Chustoforum
:)

albo zostaje szukać uzywanych :)

ha! jak już wiem o suses kinder, to żadna inna do mnie nie przemówi, chyba że jesczze lepsza :szok::-D
ale dzieki ze fundnelas mi dużą porcję śmiech z rana - tłumacz google dał czadu na tej stronce ...!!!
Na pewno widzialaś na żywo obie chusty o których pisałam wcześniej - jaką masz opinię? ;-)

Iza Fruit Coctail jest cudna a mnie urzekła green peace (mam obsesję na punkcie turkusu).

Hura !!! właśnie rozebrałam choinkę i odkurzyłąm domek z małym w chuście a więc letni wyjazd w góry coraz bardziej realny się staje :-):-):-) Technika małych kroczkow w oswajaniu juniora z chustą jest OK!!!

Iza Fruit Coctail jest cudna a mnie urzekła green peace (mam obsesję na punkcie turkusu).

Hura !!! właśnie rozebrałam choinkę i odkurzyłąm domek z małym w chuście a więc letni wyjazd w góry coraz bardziej realny się staje :-):-):-) Technika małych kroczkow w oswajaniu juniora z chustą jest OK!!!
:-) mogł pomagać mamusi, hehe

Ladybird - wierze, że chusta będzie ok - teraz to tylko kwestia wybrania koloru :tak: dzięi za linka!
obie mi się bardzo podobają, ale ja się martwie czy ta fruit coctail nie jest za bardzo różowa, a z kolei pineapple czy nie za bardzo zgaszona :tak: tak to jest, jak się na podstawie zdjęć ocenia kolory :-(

Ostatnia edycja:
mam nowy postep chustowy :) probowalam roznych wiązań i dla synka mojego najbardziej pasje na kangurka
kangurek9.jpg

bo chyba na kieszonke to mu za ciasto itp
no i postep dzis... moj syn zasnal :) po doslownie 10 minutach ! a jest to dla mnie szokiem bo 1.5h temu wstal i spal ponad 2 :] wiec chyba poczul bliskosc i cieplo mamusi :) ale jestem zadowolona a juz myslalam ze na darmo kase wywalałam yh :p
IMG_0020.jpg

reklama
Obie mi się bardzo podobają, ale ja się martwie czy ta fruit coctail nie jest za bardzo różowa, a z kolei pineapple czy nie za bardzo zgaszona :tak: tak to jest, jak się na podstawie zdjęć ocenia kolory :-(
Fruit jest różowa :zawstydzona/y:....troche zgaszona ale jednak ....przewazają paski różowe .
Dla mnie pinapple jest piekniejsza i tutaj na fotach jest zgaszona .W realu cudnie sie płyszczy wręcz :tak:

pamietaj że zawsze mozesz wymienić chuste kupując w sklepie .Masz na to kilka dni :)
wiec spoko ;)

Do góry