Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
sa nawet po 700
no ale w takiej kurtce wpinasz dziecko z przodu i z tyłu, jest całoroczna, mona wypiac z niej polar i on jest samodzielnym ubraniem tez, no i najwazniejsze - jest tez normalna kurtka/polarem jak sie paneli nie wepnie

czy ta kobitka z allegro co sprzedaje pentelke nie sprzedaje tez polary dla chustomam do 100zl? na wiosne to mozna taki
Pentelka KURTKA, BLUZA, POLAR M dla CHUSTOMAM !!! (889471557) - Aukcje internetowe Allegro

więc zaczęłam gadać z dziewczynami na chustoforum, może któraś sprzeda używanąbo 600 zł to ja za kurtkę chyba nie dam
no chyba, że dam,a el na razie myślę, że nie dam
![]()
Ja nawet nie mam co myslec ze moze dam, bo nie dam, bo nie mam
A z tym polarem masz racje
nie mozna na plecach... nie pomyslalam o tym 
fajne kurtały mi się ten polar mamabutterfly podobatu masz różne fasony Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
malina myslisz, ze taką dużą znajdziesz?
taaa jasne jak patrzyłam na dział sprzedam to widziałam :za kurtkę zapłaciłam 550 i sprzedam za 500 no to dla mnie to jest bezsensu bo kurtka używana a z ceny spuszczone 50 dych hmmm
więc zaczęłam gadać z dziewczynami na chustoforum, może któraś sprzeda używanąbo 600 zł to ja za kurtkę chyba nie dam
no chyba, że dam,a el na razie myślę, że nie dam
![]()
to tak smao jak chusty - kupuja po 250 a sprzedają po 200fajne kurtały mi się ten polar mamabutterfly podoba
taaa jasne jak patrzyłam na dział sprzedam to widziałam :za kurtkę zapłaciłam 550 i sprzedam za 500 no to dla mnie to jest bezsensu bo kurtka używana a z ceny spuszczone 50 dych hmmm
nooto tak smao jak chusty - kupuja po 250 a sprzedają po 200
to się w ogóle nie opłaca wolę już dołożyć i mieć nowe (chociaż bym miała łamać taką chustę miesiąc to bym używanej przy tej różnicy nie kupiła
Iza czytałam, ze się w zwarte na 100 pociesz wybierasz? Zdaj relację.
Mnie troszkę odstrasza, ze tam mało chustowania, a więcej zabawy dla dzieci. Mój Kuba to by im taką zabawę tam urządził, ze by nas więcej nie wpuścilia poza tym to dzień babci.
.... katar leczę 

Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
sa nawet po 700
no ale w takiej kurtce wpinasz dziecko z przodu i z tyłu, jest całoroczna, mona wypiac z niej polar i on jest samodzielnym ubraniem tez, no i najwazniejsze - jest tez normalna kurtka/polarem jak sie paneli nie wepnie