reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

źle mnie zrozumiałyście ja chcę chustę kolorową nie pastelową a te kolory tylko dla przykładu. a ostatnio chciała bym tą tylko że jej w pl nie kupię trzeba z francji zamawiać:-( i te kolory
echarpe rainbow Baby slings - Kangaroo Carrier
ale dzięki

reklama
nasz pierwszy spacerek ... :) IMG_0068..jpg

chustotata :-)

(nie patrzcie na wiązanie, bo pierwszy raz na kimś chustę motałam, a oni jeszcze przy tym jak to chłopy kwękali...)

Załączniki

• IMGP0134..jpg
    IMGP0134..jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 47
  • IMGP0129..jpg
    IMGP0129..jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 45
  • IMGP0135..jpg
    IMGP0135..jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 44
Ksiiula cudnie chyba z zazdrości tez jutro zrobie z malym pierwszą rundke w chuście.
Napisz proszę co to za wiązanie bo ja elastyczną to tylko w kieszonke potrafie a to chyba coś innego no chyba że to tylko na zdjęciu tak wygląda.

Ksiiula cudnie chyba z zazdrości tez jutro zrobie z malym pierwszą rundke w chuście.
Napisz proszę co to za wiązanie bo ja elastyczną to tylko w kieszonke potrafie a to chyba coś innego no chyba że to tylko na zdjęciu tak wygląda.
nie patrz na wiazanie bo juz dostalam opiernicz :D :) wiec zle wiazanie bylo by ok jakby te boczne rozicagnac od kolanka do kolanka :)

reklama
Kilolku sliczne foty :) tata jaki zainteresowany hehehe :) :) to on niech Kube nosi a ty Michasia i poszli w miasto heheh
powiem Ci,z ę on jest chętny, gorzej z Kubą. jak maii-tai uszyje to tak będziemy robić, bo z chustą za duzo optykania jak Kuba 5 minut posiedzi a potem chce wyjść, a za 15 minut jednak się namyśli :/

Do góry