Kasiiula
mamusia Pawełka :)
wyjątkowa a wes jego raczki tak jakby ciebie obejmowal ... wtedy nie bedzie mogl sie odpychac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
300:-):-)to prawie każda tkana :-)
mam inna propozycję - określ cenę i kolor (albo przynajmniej paletę barw) :-)
no to bingo! jesteśmy w domu!!!300:-):-)
a kolory to ja chciała bym taką tęczową żeby był różowy niebieski żóty etc etc
hahahaPewnie pomysleli,ze mnie na wozek i nosidełko nie stac i dziecko w szmatkę zawiązałam z desperacji![]()
poczekaj,az ja wyskocze z chusta na dwortutaj na pewno nikt chusty nie widzial.nawet moj,jak ja zobaczyl, to mu szczeka opadla i powiedzial do malej: uwazaj, bo mama chce cie zmumifikowac
![]()
Właśnie on się strasznie odpycha... Teraz śpi.Ja wstanie to tak zrobie jak napisałas Kasiu.
My po spacerze chustowym.Długi nie był 25min. , bo mały musi do jutra wybrać antybiotyk ale zawsze coś;-)
ludzie w moim mieście to dzikusy, zobaczyli mnie w chuście i im się wzrok nie mógł oderwać.Zresztą u Nas jak zobaczą czarnoskórego to sensacja, dzis ja byłam z Patysiem i chustą WIELKĄ sensacja
ale sie oglądali hahaha
Może i bym była dłużej no ale mały nie przytula sie do mnie tylko odpycha rączkami i chyba dlatego miał bardzo zimne policzki także to był drugi powód szybszego powrotu....
Tak byliśmy krótko a zimne miał strasznie.... Da się coś z tym zrobić?
A spociłam się strasznieprzy uberaniu.Najpierw ja poźniej custa a na koniec mały....
Chusty pewnie dobrze nie zawiązałam ale przecież nikt mi nawet uwagi nie zwróci bo nigdy jeszcze nie widziałam mamy chustowej w moim mieście![]()
.
(nawet napisałam na stronie mojego miasta (na forum) czy jest jakas mama chustowa- zero odezwu)
Jestem pierwsza![]()
no to bingo! jesteśmy w domu!!!
Chusta do noszenia dzieci, tkana splotem skośno-krzyżowym, bawełna z bambusem, rozmiar L - LennyLamb.com
tak po prawdzie to wszędzie na świecie tak jest ze biedota w szmatach nosi (rzekłabym nawet plebs ;-)) tylko u nas trzeba mieć kupę kasy...
Wiesz, zastanawiam sie nawet czy to nie barbarzynskie nosic dzieci w chustach skoro kieeeedys tez tak robiono i robi dalej w biednych krajach...![]()