Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mój się przytula. Zakryc głowy to sobie raczej nie da póki nie uśnie. Jak usnie to możesz zakryż ale muszisz odplątać i dociągnąć od nowa. Ja nie zakrywam, bo mi się zaraz budzi i wrzeszczy. Raz tylko zakryłam stąd zdjęcie w awatarze :-)ja zwijam pieluszkę na karczku zeby głowka nie latała.a jak dziecko spi w chuscie? przytula sie do mamy czy trzeba glowe schowac pod jedna pole chusty? bo chyba tak gdzies widzialam... nawet probowalam,ale mala jak juz wspomnialam byla marudna,a poza tym niewiem, czy by weszla,bo ciasno bylo...
A wy nie wiecie, bo dizuna się nie chwali, ale dokonałysmy nowego zakupu!!!!! Weszłyśmy w spółke i na promocji Nati zakupiłyśmy Ja grecję brązową a dziunką czerwona perłę :-):-):-)
ale się cieszę!!!! już nie mogę się doczekać!!

no pewnie!!!! tylko koniecznie od razu musisz mi wrażenie napisać!!!! Posiikam się z podniecenia :-);-)jak szczeniak :-)Dobrze ze mi przypomnialas, zaraz wysle Ci pw!
A bede mogla macnac Twoja grecje jak przyjdzie? :-)
mój się przytula. Zakryc głowy to sobie raczej nie da póki nie uśnie. Jak usnie to możesz zakryż ale muszisz odplątać i dociągnąć od nowa. Ja nie zakrywam, bo mi się zaraz budzi i wrzeszczy. Raz tylko zakryłam stąd zdjęcie w awatarze :-)ja zwijam pieluszkę na karczku zeby głowka nie latała.
no to jutro sprobujemy z pieluszka. zkoda,ze dopiero dzisiaj ja odebralam z poczty,bo w planach mialam dzis przyzwyczajanie a jutro w chuscie do kawiarni,ale nie bede ryzykowac,ze mi sie rozplacze. poza tym, jak juz dziunka mnie uswiadomila, zeby posiedziec w spokoju mala musialaby najpierw zasnac,a z tym moze byc problem. nic to. pojdziemy za tydzien ;-)
no pewnie!!!! tylko koniecznie od razu musisz mi wrażenie napisać!!!! Posiikam się z podniecenia :-);-)jak szczeniak :-)
Zaraz jak przyjda to zrobie sobie zdjecia z obydwoma
ale bedziesz mi zazdroscic