reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

a ja dzisiaj naprawdę bez żalu porzegnałam Zarę po prawie tygodniu testowania. Zawiodłam się bardzo mocno ale może to i lepiej, bo juz mi nie jest szkoda, ze nie moge jej mieć. Znajdę sobie jakiś nowy obiet westchnień;-):-D

reklama
a ja dzis pierwszy raz wyszlam w chuscie na dwor :o nie liczac lasu ahahah :D
musialam isc na poczte z rana pogoda byle jaka deszcz kropi w rece reklamowka syn i parasol :o :o no i nalozylam chuste i myk myk :)))))) ludzie patrzyli na mnie jak na uFo :| a pani na poczcie schowala sie i za sciany obserwowała mnie jak w zoo :| tylko pani ze sklepu nawiazala rozmowe ze podoba jej sie takie noszenie dzieci :p i popytala troche... myslalam ze maly nie bedzie chcial do chusty ostatnio ponad miesiac temu wsadzalam go ale wsadzilam i rozgladal sie wszedzie :) pozniej amrudzil bo juz pora spania byla ale przynajmniej mialam 2 rece wolne :D chyba sie przeprosze z chusta :D:D:D

pozatym u nas 15 stopni pochmurno i deszczowo mialam dylemat jak mam urbrac siebie i małego ja mialam tylko bluzke na ramiaczka chuste i na to szwedke na wierzch a dla Pawła body z długim rekawem i tez szwedka ... i luzik było w sam raz synek nie spocony :)

ale jestem dumna z siebei ;-)

super!!
mój też w chuście nie sypia (jak sypiał kiedyś tylko w chuście) i jak do spania to musze szybko na wózek zamieniać

A moja wlasciwie duzo w chuscie spi. Porozglada sie, zasnie np na godzine, obudzi sie, pogada, porozglada i spi dalej :)

u nas był czas, ze spał tylko w chuście i oczywiście trzeba było p-rzy tym cąły czas chodzić i nie dawał się odłozyć, więc poszlismy na jakiś krótki czas na odwyk chustowy i uczyliśmy się spać w łózeczku i tak żeśmy się nauczyli, ze teraz za nic w chuście nie zasnie. Tzn może kiedyś w końcu by zasnął alr jak chce mu się spać to marudzi w chuście strasznie. Zapewne wrażenia mu spać nie dają.
A ostatnio posiedzi trochę w chuście a po chwili się kokosi i tak smiesznie łapki rozkłada jak samolot i się wygina i oczywiście denerwuje. Jak lezy na dywanie to robi tak jak się przekręca z brzuszka na plecy - chyba chce się w tej chuście odkręcić przodem do "kierunku jazdy" cos mi się wydaje, ze długo tej chusty nie pouzywamy niestety....
muszę się z tymi plecami przemóc, bo boję się, ze mi wypadnie z chusty na plecach. W MT spokojnie, fajnie mi sie nosilo a w chuście się cykam

kilolek - Gaja sie wygina i robi samolot jak jest zle dociagnieta, a jak podociagam, to natychmiast sie rozluznia - moze spróbuj innego wiazania?

to nie jest kwestia wiązania, bo robi tak zawsze kiedy jest z przodu. Z resztą jak go trzymam na rękach to tez tak robi. Na biodrze siedzi spokojnie ale z kolei mi nie wygodnie

reklama
Kilolek z plecow nie wypadnie , nie ma szans. Spojrz na moje fotki na zdjeciach - jak stamtad mialaby wypasc :confused: jak dobrze dociagniete, materialu duzo pod pupka, a poly na nim to nie ma co sie bac.
A my dzis bedziemy hanti cwiczyc...az sie boje :sorry2:

Do góry