Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Ula śliczny !! ile takie cudo kosztuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na główkę kupiłam Misi śliczny kapelusik z szerszym rondem pod kolor chusty, ale co w ciepłe dni robicie z nóżkami i rączkami? Nie zawsze da się przejść w cieniu ;/ smaruję kremem z faktorem 50 ale czy to wystarczy?? Marika zazwyczaj chodzi w sukienkach, a przy ciepłej pogodzie oczywiście bez rajstopek
Nasz MT już do nas jedzie ;p
A wygląda tak ;P
Tylko jak my się w to zamotamy???![]()
![]()
Lagajka, ja smaruję 30, a jak jest duże słońce to tylko w cieniu siedzimy i wózkiem się ratujemy
ja teraz tez mam jedno Pathi. Wyglądamy w nim tak:
ahahahaha na 1 rzut oka myslalam ze Michas ma noge w Twojej kieszeni ;dLagajka, ja smaruję 30, a jak jest duże słońce to tylko w cieniu siedzimy i wózkiem się ratujemy
Nasz MT już do nas jedzie ;p
A wygląda tak ;P
![]()
sliczne:-)Nasz MT już do nas jedzie ;p
A wygląda tak ;P
![]()
Ilonko a mozesz daj jakies zdjeice Twojego Pathi zeby bylo widac obrazek jaki masz??Lagajka, ja smaruję 30, a jak jest duże słońce to tylko w cieniu siedzimy i wózkiem się ratujemy
ja nie mam swojego neistety. Miałam pozyczone do testów, takkie:sliczne:-)
Ilonko a mozesz daj jakies zdjeice Twojego Pathi zeby bylo widac obrazek jaki masz??
strasznie mi sie to podoba i chyba m namowie na cos takiego bo on ciagle gada ze chce Kacpra nosic...a powiedzcie mi do ilu kg to jest i czy wzor mozna wybrac sobie jaki sie chce czy tylko sie wybiera wzor z tej strony co Ula dala??