reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Chusty, noszenie

reklama
Kangurka - bardzo ladna chusta!:-)

Ja chce zamówic podobna, tylko innej firmy...
CHUSTA NOSIDEŁKO BEBELULU LULU Wys0zł NOSIDŁO ! (319571028) - Aukcje internetowe Allegro

Zobaczymy jak nam sie sprawdza. Moja znajoma ma, jest bardzo zadowolona i czesto uzywa, no ale niektore mamy sie boja takich rozwiazan, a jeszcze innym dokucza kregoslup...

ja sobie bardzo chwalę bebe lulu:tak::tak:jeśli się poprawnie założy kręgosłup nie ma prawa boleć:no:. Mały uwielbia w niej leżeć a ja dzieki temu mam dwie ręce wolne i moge cos w domku zrobic z małym kangurkiem w chuście:-D

Madźka - dzieki za wypowiedz, utwierdzam sie w przekonaniu, ze dobrze wybralam.:-D Zawsze to dobrze zasiegnac porady u juz doswiadczonej mamy!:-)

Kangurka - bardzo ladna chusta!:-)

Ja chce zamówic podobna, tylko innej firmy...
CHUSTA NOSIDEŁKO BEBELULU LULU Wys0zł NOSIDŁO ! (319571028) - Aukcje internetowe Allegro

Zobaczymy jak nam sie sprawdza. Moja znajoma ma, jest bardzo zadowolona i czesto uzywa, no ale niektore mamy sie boja takich rozwiazan, a jeszcze innym dokucza kregoslup...

Widzialam je - bardzo podobne :-)
Ta nasza rózowa, to zdobycz (z Allegro oczywiscie), bo uzyta kilka razy a za jedyne 84zł :tak:
Wygląda zresztą zupełnie jak nowa, tyle ze nie ma oryginalnego opakowania :-D

Dziweczyny a jak to jest z tym kregoslupem dziecka,bo w takiej chuscie jest w pozycji kolyskowej zgietej,a mowi sie ze np w foteliku nie zadlugo dziecko moze przebywac,wozek a raczej chodzi o spacerowke ktora rozklada sie do pozycji kubelkowej tez jest zla a ja nie rozumiem dlaczego ???? W foteliku czy spacerowce przynajmniej jest jako takie sztywne oparcie a w chuscie nie......no zreszta spacerowka dla starszego dziecka ,kilkumiesiecznego juz

reklama
ja mam ten model co wysłałaś - bebe lulu, ale hamalu też jest fajna bo mozna z niej hamaczek dla dziecka zrobic:tak::tak: no i bąź tu madry i pisz wiersze, co?:-D:-D ja nie miałabym w domu gdzie tego hamaka rozwieszac stąd też kupilismy bebelulu:-)

Do góry