Karolinusia
Fanka BB :)
Kasiulec mam prośbę... skopiowałbyś mi tą płytę z CS2?? oczywiście poniosę wszystkie koszty. Lightroom fajny, ale jakoś nie mogę go ogarnąć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jasne, tylko muszę jej poszukać.... a to łatwe nie będzieKasiulec mam prośbę... skopiowałbyś mi tą płytę z CS2?? oczywiście poniosę wszystkie koszty. Lightroom fajny, ale jakoś nie mogę go ogarnąć.
jasne, tylko muszę jej poszukać.... a to łatwe nie będzie
Poprosze tez koleżankę żeby mi skopiowła na wszelki wypadek![]()
Jeśli masz dosyć nowy aparat to zaktualizuj sobie "Camera RAW" który jest instalowany razem z Photoshop'em. CS2 to dosyć stara wersja tak więc i "Camera RAW" do najświeższych należeć nie będzie.
Photoshop do ciężkie działo jeśli chodzi o obróbkę zdjęć do rodzinnego albumu. Lightroom naprawdę nie wystarczył? To może już lepiej Photoshop Elements w jakiejś nowej wersji, dużo bardziej przyjazny dla użytkownika i do domowych zastosowań związanych z obróbką zdjęć powinien w zupełności wystarczyć.
Karolinusia, jest też wersja niemieckojęzyczna lightrooma ;-)