trzeba skład przeczytaća gdzie i jak to sprawdzałaś? jest jakiś wykaz nieparabenowych kosmetyków dla dzieci?
Polecam jeszcze kosmetyki HIP są "czyste", ładnie pachną i w opinie nie uczulające.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzeba skład przeczytaća gdzie i jak to sprawdzałaś? jest jakiś wykaz nieparabenowych kosmetyków dla dzieci?
Żółte plamy mogą być po oliwce, jeśli nie zejdzie vanishem to proponuję natrzeć mydłem i zlać gorącą wodą...Ja wczoraj obejrzałam wszystkie ciuszki, które mi zostały po Zosi (lepiej późno niż wcale) i okazało się, że jest tego mniej niż myślałam ;P. Poza tym niektóre białe rzeczy mają żółte plamy. Wredne plamy musiały wyjść po czasie bo ja wszystkie rzeczy przed włożeniem do pudła prałam i prasowałam. Muszę teraz kupić vanish i pozbyć się tych plam. Później wstawić długi program i kilka razy wypłukać. Mam nadzieję, że to pomoże. Bo nie chce poplamionych ubranek ;( Moja mama oczywiście stwierdziła, że po co sobie głowę będe zawracać przecież w domu będzie te ciuszki nosić i nawet nikt tego nie będzie oglądał. Nikt z wyjątkiem mnie !!!
Malutka fajne te zestawy ciuszków. Szczególnie ten pierwszy
Dzięki ale mało prawdopodobne, że to oliwka bo ja oliwki nie używałamŻółte plamy mogą być po oliwce, jeśli nie zejdzie vanishem to proponuję natrzeć mydłem i zlać gorącą wodą...
Nie miałam się kiedy nawet pochwalić co kupiłam to dziś się pochwalę
0-3 CHŁOPCZYK IDEALNE FIRMOWE 15 SZTUK (1751688565) - Aukcje internetowe Allegro w realu wszystko dużo ładniejsze i wszystko wygląda jak nowe
Auta, Cars, mały zestaw dla chłopca *JESIEŃ (1790155439) - Aukcje internetowe Allegro a to dopiero przyjdzie więc się okaże![]()
Właśnie dostałam info ,że paczka została wysłana i ,że zostały dorzucone jakieś gratisy które może się przydadząmalutka,ja równiez przychylam sie do poprzedniczek-super łupy!!!!!