reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
No te są chyba miodowe sądząc po fotce, ale ręki nie dam sobie uciąć bo sprzedawca nie wytłuszył konkretnie :) Różnica taka, że te złote posiadają wg producenta wzmocnienie klejem miodowym przez co niby mają być bardziej wytrzymałe. No i powiadają również, że zwykłe białe butelki Aventu miały dodatek BPA przez co w innych krajach np przeprowadzano specjalne akcje wymiany butelek białych na te miodowe wykonane z polieterosulfonu. Czy to prawda? Trudno mi powiedzieć;-) Ja sie skusiłam na te bo oferta dość korzystna :-)

ja też już ostatki do kupienia skusiłam się na rożek z otworami na pasy :) allegrowicz powinien dać mamom z forum zniżkę za polecanie.

BabyLux BECIK / ROŻEK z KAPTURKIEM otwory na pasy (1801239740) - Aukcje internetowe Allegro

kolor wybieral mąz -> o dziwo wybrał nie niebieską rzecz i nie w żyrafy - krateczka pomarańczowa

i pościel tym razem bez żyraf sie nie obyło :)

2el pościel dziecięca poszewki 135x100 SUPER CENA (1799432540) - Aukcje internetowe Allegro
łóżeczko też macie z żyrafą? my kupiliśmy z żyrafą i do tego przewijak z żyrafą:) ale pościel mamy w misie

Śliczna pościel :) Ja na ten rożek też mam chrapke bo fotelik mam po małym kuzynie, i myślę, że wyglądałby lepiej z takim rożkiem :) Tym bardziej, że jest w kolorystyce "mojej pościeli":D

Mileczka a w Twoim zestawie nie było rożka? Te otwory na szelki od fotelika są zrobione w bardzo prosty sposób. Jak masz kogoś, kto ma maszynę to spokojnie może Ci to zrobić. W sumie dopiero teraz wpadłam na taki pomysł :) a u mnie maszyn pod dostatkiem.

W sumie racja mogłabym mamę poprosić :zawstydzona/y:

W żyrafy mam termometr do kapieli, 2 pościele, łożeczko, pieluchy tetrowe ... masakra żyrafy są niby męskie więc nie będę dyskutować :-D bo w piłki nic nie ma hahaha i czeka mnie jeszcze komoda z żyrafą ;/

reklama
Do góry