Czy jest możliwe zeby dziecko 3 miesięczne nie najadalo się z piersi? Moja córka prawie nie śpi w dzień. Dwie drzemki po pół godziny plus ewentualnie spacer dlatego rozkminiam juz wszystko. Nie jestem pewna czy zjadam taka ilość kalorii co powinnam ale jem normalnie trzy posiłki , sniadanie np 2x większe niż kiedyś. Wody pije raczej 2l rzadziej 3
Czy to może być powód.? Piersi tez wydają mi się nie tak wypełnione jak wcześniej. Z drugiej strony ostatnie 3 noce córka spala po 7h I po karmieniu dalej więc chyba głodna by tyle nie spala? Słusznie się zadręczam Czy taki egzemplarz ?
Dodam że była konsultacja z cdl neurologopedka i osteopata więc kwestia przystawienia bądź zlego ssania to nie jest
Czy to może być powód.? Piersi tez wydają mi się nie tak wypełnione jak wcześniej. Z drugiej strony ostatnie 3 noce córka spala po 7h I po karmieniu dalej więc chyba głodna by tyle nie spala? Słusznie się zadręczam Czy taki egzemplarz ?
Dodam że była konsultacja z cdl neurologopedka i osteopata więc kwestia przystawienia bądź zlego ssania to nie jest