gizela79
Fanka BB :)
Można pic kawę,ale z umiarem....Ja cały czas piję z dużą ilością mleka,bo inaczej bym po ścianach chodziła
...ale tak jak dziewczyny pisały ciążą to nie choroba...nawet pytałam lekarke to powiedziała,że herbaty sa gorsze dla malucha niż kawa z mlekiem....
A co do kawy bezkofeinowej-prawda więcej chemii ma niż kawa rozpuszczalna!
Ja piję i maluszkowi nie zaszkodziła....wręcz przeciwnie przynajmniej się odzywa do mnie
...ale tak jak dziewczyny pisały ciążą to nie choroba...nawet pytałam lekarke to powiedziała,że herbaty sa gorsze dla malucha niż kawa z mlekiem....A co do kawy bezkofeinowej-prawda więcej chemii ma niż kawa rozpuszczalna!
Ja piję i maluszkowi nie zaszkodziła....wręcz przeciwnie przynajmniej się odzywa do mnie

to i kawe przestalam pić (dzięki temu, gdy jeszcze pracowałm miałam 10 minut wiecej czasu przed pracą:-) - co było istotne gdy wstawałam o 5 rano
)
za to przy drugiej na poczatku również wstret do kawy najzabawniejsze że nie wiedząc że jestem wciąży wciskałam ją na siłe (ból głowy) i nawet na myśl mi nie przyszlo że to objaw ciąży hehe,od jakiś 4tyg pije jedną filiżanke rozpuszczalnej z mlekiem przyjmuje i smakuje ;-)nie sądze żeby to miało zaszkodzić dzidziowi