Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niunka nie boj sie !!! podejdz do tego jak do kolejnego etapu!2 lużne palce - tak powiedziła, nic nie napisała w karcie
Ja własnie wróciłam z ug- mała wązy 3 800, i jesli ine urodzę do soboty o 16 w niedzilę mam się stawić....boje się okropnie tego wywoływanego porodu.....ach....
będzie dobrze!!!! dasz radę!!!! pomysl ze przecież to przez poród musisz przejsc zeby wziąć w ramiona swoje wyczekane maleństwo!! ;-)2 lużne palce - tak powiedziła, nic nie napisała w karcie
Ja własnie wróciłam z ug- mała wązy 3 800, i jesli ine urodzę do soboty o 16 w niedzilę mam się stawić....boje się okropnie tego wywoływanego porodu.....ach....
, a jeśli chodzi o wywoływanie, to jest tak jakbyś dostała nagle skurcze. Sądze że nie ma się czego bać i jak słusznie napisała fioletowa, podejdź do tego jak do następnego etapu, a z tego co piszesz o szyjce- to rozwarcie na dwa palce, to znaczy że poród się już zaczyna, każde rozwarcie to początek. Mocno trzymam jednak kciuki bys urodziła już dziś i byś i Ty i Maleńka |Lilianka były zdrowe i szczęśliwe.Boje sie dziewczyny, jeszcze poczytałam w necie, że sn moze pogorszyc te zaburzenia...