Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujęTyle
Wiem że to okropne uczucie .
Nasrepny cykl sex co 2 dni nawet po peaku by nie ominąć
Dostała okres. Doczytuh temat zanin odpowieszMoże powtórz test ? Może innej firmy ? Ja też mam objawy ale nie wiem czy to głową płata mi figle czy coś jest na rzeczy .... Staramy się już jakiś czas i zawsze testowałam przed terminem @ i potem przychodziła małpa tym razem nie testuje jutro termin i mam nadzieję że żadna ciocia z Ameryki się nie zjawi...Ale czekam i obyśmy razem mogły świętować sokiem niebawem .... Daj znać jak powtórzysz test
Przepraszam ... Myślałam że doszłam do ostatniej strony .. oby następny miesiąc był owocny ...Dostała okres. Doczytuh temat zanin odpowiesz![]()
DziękujęTo zależy jak długie masz cykle. Ja zaszłam np szybciej w ciążę niż zakładał mój cykl.
Rób sobie po 2 testy dziennie, żeby nie przegapić piku. Od 7 dnia po miesiączce![]()
Uprawiać seks* nazywajmy rzeczy po imieniuHej, dziś byłam na monitoringu, to mój 11 dzień cyklu i okazało się, że mój pęcherzyk ma 19,7 mm, a endometrium 8 mm. Jak myślicie kiedy będzie owulacja?
Jutro mąż idzie do pracy na 24godz.
Kiedy najlepiej w takiej sytuacji serduszkowac?