reklama
Maniek89
Początkująca w BB
DziękujęTyle
Wiem że to okropne uczucie .
Nasrepny cykl sex co 2 dni nawet po peaku by nie ominąć

maryla86
Fanka BB :)
Może powtórz test ? Może innej firmy ? Ja też mam objawy ale nie wiem czy to głową płata mi figle czy coś jest na rzeczy .... Staramy się już jakiś czas i zawsze testowałam przed terminem @ i potem przychodziła małpa tym razem nie testuje jutro termin i mam nadzieję że żadna ciocia z Ameryki się nie zjawi...
Ale czekam i obyśmy razem mogły świętować sokiem niebawem .... Daj znać jak powtórzysz test

Lady Loka
Dostała okres. Doczytuh temat zanin odpowieszMoże powtórz test ? Może innej firmy ? Ja też mam objawy ale nie wiem czy to głową płata mi figle czy coś jest na rzeczy .... Staramy się już jakiś czas i zawsze testowałam przed terminem @ i potem przychodziła małpa tym razem nie testuje jutro termin i mam nadzieję że żadna ciocia z Ameryki się nie zjawi...Ale czekam i obyśmy razem mogły świętować sokiem niebawem .... Daj znać jak powtórzysz test
maryla86
Przepraszam ... Myślałam że doszłam do ostatniej strony .. oby następny miesiąc był owocny ...Dostała okres. Doczytuh temat zanin odpowiesz![]()
Maniek89
Początkująca w BB
DziękujęTo zależy jak długie masz cykle. Ja zaszłam np szybciej w ciążę niż zakładał mój cykl.
Rób sobie po 2 testy dziennie, żeby nie przegapić piku. Od 7 dnia po miesiączce![]()

Maniek89
Początkująca w BB
Hej, dziś byłam na monitoringu, to mój 11 dzień cyklu i okazało się, że mój pęcherzyk ma 19,7 mm, a endometrium 8 mm. Jak myślicie kiedy będzie owulacja?
Jutro mąż idzie do pracy na 24godz
.
Kiedy najlepiej w takiej sytuacji serduszkowac?
Jutro mąż idzie do pracy na 24godz

reklama
93kora
Moderator
Uprawiać seks* nazywajmy rzeczy po imieniuHej, dziś byłam na monitoringu, to mój 11 dzień cyklu i okazało się, że mój pęcherzyk ma 19,7 mm, a endometrium 8 mm. Jak myślicie kiedy będzie owulacja?
Jutro mąż idzie do pracy na 24godz.