Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki Tricolor za odpowiedź :-), bo już oczami wyobraźni widziałam jak przed każdym myciem owijam się ręcznikiem i folią spożywczą ;-)Ja bliznę normalnie myłam od samego poczatku, ale potem zaraz dobrze ja osuszalam i wszystko było ok :-) Nie mozna takiej blizny długo namaczać bo może sie rozejść, ale takie zmoczenie jak podczas prysznica nic nie powinno zaszkodzić.

a ja sie tylko wtrace, ze trzeba bylo jednak zamknac ten watek, bo Kalina sobie gniazdko uwila i teraz juz tylko tutaj zaglada i sie odzywa
Nawet wyprawki juz nie kompletuje
;-)
Specjalnie dla Ciebie jeszcze coś pokompletuję, kochana 
Carmi, przynajmniej Ty sobie o mnie biednej przypomniałaśSpecjalnie dla Ciebie jeszcze coś pokompletuję, kochana
![]()
nosz kurcze, zatesknilam az za Toba ;-) co na bb zajrze, i widze "kalina_malina", ciesze sie, ze sobie Ciebie poczytam, pozartuje sie troche, a tu tylko juz o cesarce z Toba pogadac mozna :-(
marzę o tym, żeby się trochę pociąć - taka jestem ostatnio EMO 

wiesz, ja lubię krew, noże i te sprawymarzę o tym, żeby się trochę pociąć - taka jestem ostatnio EMO
![]()

Teraz dla odmiany Emo Kalina wypowiedziala sie w kazdym watku po kolei![]()

Tricolor, a ile czasu goi się mniej więcej taka rana?

:-)