Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja jestem zdecydowanie przeciw zamykaniu tegoż wątkua ja sie tylko wtrace, ze trzeba bylo jednak zamknac ten watek, bo Kalina sobie gniazdko uwila i teraz juz tylko tutaj zaglada i sie odzywa
Nawet wyprawki juz nie kompletuje
;-)
;-)
Czy któraś używała tej membrany przeciwzrostowej albo o niej słyszała?
Kalina, rozmawiałam z ginem. Żadna jego pacjentka nie stosowała bariery ani nawet o nią nie pytała. Wg niego przy cc korzyści nie są współmierne do kosztów. Na pewno polecałby barierę kobiecie, która nie rodziła a miałaby mieć jakąś operacje brzuszną, żeby jak najlepiej zabezpieczyć ją na czas ciąży. I tyle.Chocoblok, pytaj pytaj, kochana, ja się też zapytam tu i tam, żeby było bardziej obiektywnie![]()
:-)to po każdym odsysaniu tak jest, czy trafiłaś do kiepskiego rzeźnika?
![]()

Woda w basenach/rzekach/jeziorach nie nalezy do najczystszych, a taka rana jakby na to nie patrzec jest wrotami do wszelkiego rodzaju zakazen!
No i rany lepiej sie goja, kiedy nie sa zbytnio narazone na wilgoc.
Slyszalas powiedzenie, ze czasami to sie i slepej kurze trafi![]()

Mam dokladnie ten sam problem kalinaNa dodatek okazało się, że Ksenia jest spora i pewnie się urodzi wielka. Jest to wskazanie do porodu indukowanego wcześniej. Znaczy się przebijanie pęcherza, hektolitry oksytocyny..![]()
Mam jeszcze trochę czasu i nie wiem, czy się nie rozglądnąć za cesarką na życzenie!![]()

Cześć Emo-Grubasy i cześć Rozczochrana
Ja totalnie się już pogubiłam, łożysko się troszkę podniosło, co daje pewną szansę, że podniesie się całkowicie i cc będzie zbędna. Oczywiście mam to sprawdzić - za kolejne 4 tygodnie.
I już sama nie wiem, co robić. Trochę się już zaczęłam przekonywać do cc, a tu taka niespodzianka ;-)
Na dodatek okazało się, że Ksenia jest spora i pewnie się urodzi wielka. Jest to wskazanie do porodu indukowanego wcześniej. Znaczy się przebijanie pęcherza, hektolitry oksytocyny..![]()
Mam jeszcze trochę czasu i nie wiem, czy się nie rozglądnąć za cesarką na życzenie!![]()