Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja jestem zdecydowanie przeciw zamykaniu tegoż wątkua ja sie tylko wtrace, ze trzeba bylo jednak zamknac ten watek, bo Kalina sobie gniazdko uwila i teraz juz tylko tutaj zaglada i sie odzywa
Nawet wyprawki juz nie kompletuje
;-)
;-)
Czy któraś używała tej membrany przeciwzrostowej albo o niej słyszała?
Kalina, rozmawiałam z ginem. Żadna jego pacjentka nie stosowała bariery ani nawet o nią nie pytała. Wg niego przy cc korzyści nie są współmierne do kosztów. Na pewno polecałby barierę kobiecie, która nie rodziła a miałaby mieć jakąś operacje brzuszną, żeby jak najlepiej zabezpieczyć ją na czas ciąży. I tyle.Chocoblok, pytaj pytaj, kochana, ja się też zapytam tu i tam, żeby było bardziej obiektywnie![]()
:-)to po każdym odsysaniu tak jest, czy trafiłaś do kiepskiego rzeźnika?
![]()

Woda w basenach/rzekach/jeziorach nie nalezy do najczystszych, a taka rana jakby na to nie patrzec jest wrotami do wszelkiego rodzaju zakazen!
No i rany lepiej sie goja, kiedy nie sa zbytnio narazone na wilgoc.
Slyszalas powiedzenie, ze czasami to sie i slepej kurze trafi![]()

Mam dokladnie ten sam problem kalinaNa dodatek okazało się, że Ksenia jest spora i pewnie się urodzi wielka. Jest to wskazanie do porodu indukowanego wcześniej. Znaczy się przebijanie pęcherza, hektolitry oksytocyny..![]()
Mam jeszcze trochę czasu i nie wiem, czy się nie rozglądnąć za cesarką na życzenie!![]()

Cześć Emo-Grubasy i cześć Rozczochrana
Ja totalnie się już pogubiłam, łożysko się troszkę podniosło, co daje pewną szansę, że podniesie się całkowicie i cc będzie zbędna. Oczywiście mam to sprawdzić - za kolejne 4 tygodnie.
I już sama nie wiem, co robić. Trochę się już zaczęłam przekonywać do cc, a tu taka niespodzianka ;-)
Na dodatek okazało się, że Ksenia jest spora i pewnie się urodzi wielka. Jest to wskazanie do porodu indukowanego wcześniej. Znaczy się przebijanie pęcherza, hektolitry oksytocyny..![]()
Mam jeszcze trochę czasu i nie wiem, czy się nie rozglądnąć za cesarką na życzenie!![]()