• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciaza biochemiczna, a starania

Tulcia

Fanka BB :)
Hej Laseczki.
W maju miałam ciąże biochemiczna. Jestem po wizycie u ginekologa, powiedział, ze wszystko jest w jak najlepszym porządku, ale jeżeli miałam poronienie to po 3 cyklu powinnismy się starać o dziecko. Byłam trochę zdziwiona, ze tak długo, a lekarz powiedział, ze po każdym poronieniu powinna być taka przerwa.
Czytałam na forum, ze dziewczyny starały się już w kolejnym cyklu po biochemicznej. Co myślicie?🤔

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny, pisze tez tu, z prośbą o poradę.
Jak bardzo zmieniają się cykle po ciąży biochemicznej..?
Czekam na @- ale dwa dni temu dostałam tylko brązowego plamienia, potem tylko na papierze. Dziś już różowy- bardzo jasny śluz.. To był 35dc, zazwyczaj mam dłuższe cykle, nawet 42 dniowe..
Poza tym bolą mnie piersi przy karmieniu syna. Gospodarka hormonalna tak bardzo się rozlegulowuje...?:(
Warto sprawdzić, porozmawiać z lekarzem czy jakieś badania np z krwi zaleci 🙂 ją po biochemicznej monitorowalam cykl, który był lekko przesunięty, więc na dobre mi to wyszło

Bedzie dobrze, powodzenia 🩷
Wczoraj byłam na wizycie u ginekologa. Wszystko się wyczyściło. Powiedział żeby odoczekać jeden cykl i starać się nadal. Żadnych badań nie zlecił. Zbadał mnie i zrobił usg. Wszystko ok. Gdyby sytuacja się powtórzyła to wtedy mam przyjść znowu. Mam nadzieję, że nie będę musiała. Jeśli już to tylko potwierdzić ciążę i usłyszeć, że wszystko jest ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry