reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
hehe tak...nareszcie....:) w sobotę gościu przychodzi położyć płytki w kuchni...juto dzwonię o meble...a w następnym tygodniu okno wymieniamy i malujemy pokoik.....aaaa ubranka dla dzieciaków już mam poprane i poprasowane....kurczę ile tego jest...wow....

ooo to super i na jaki sie zdecydowaliscie , ten brzoskwiniowy co pokazywalas??
no z ubrankami tak jest... w nastepnym tyg popiore kocyki, za 2 tyg posciel, a za 3 reczniki ;) ubranka zrobione, wyprawka do szpitala zrobiona, superasne staniki do karmienia kupione, wiec zostaly tylko materace i jestesmy gotowi ;-)

Milena23uk ciesze sie, ze wszystko ok po usg, zanim sie obejrzysz a maluchy przekrocza 2kg :).
Ja sie strasznie zdenerwowałam, bo miałam wizyte z lekarzem w szpitalu i kazał mi przestac brac clexane, bo d-dimery maja wszytskie kobiety w ciąży podwyzszone..
kasiek do Ciebie pytanie mam..czy masz robioną krzepliwosc krwi przy braniu clexane?Mi wyszedł za niski czas protrombinowy i nie wiem co to znaczy, ze mam za rzadką krew czy za gęstą?

hejka mamuśki....dzisiaj leże jak placek i się nie ruszam...po wczorajszym maratonie należy mi się:p

ewaw1 jak dobrze pamiętam to niski poziom PT to gęsta krew...ale poczytaj na necie....

a co tam u was??

Milena to odpoczywaj...i nie nachylaj się....ja buszuję po allegro..ale tym razem nie ciuchy...szukam zlewozmywaka...jeszcze coś mi laptop szfankuje....wrrrrrrr

Hej ciezarowki.
Ja siedze i poczytuje bo usypiam dziolchy.W domu cisza jescze bo Max spi,tatusia nie ma a dziewczynki mam nadzieje tez sie zrzemna.Narazie leza i ogladaja Elmo ;-)
Ja w ciazy nie jestem a jakas padnieta jestem.Cisnienie mam niskie,wczoraj przed snem strasznie serducho walilo,jak w ciazy normalnie.A teraz pomimo kawy normalnie trup..Spac i sie chce straaasznie..

reklama
hey czy u Was też pogoda taka kiepska? kurcze całą noc padało, grzmiało i błyskało - koszmar nie mogłam skupić się na śnie:)

dziewczyny czy pakujecie się w 2 osobne torby (dla siebie i dzieci) czy w 1 wspólną?
nie wiem jak mam się spakować:( co prawda postanowiłam że jeszcze się nie pakuję, ale chcę wszystkie rzeczy już przygotować w 1 miejscu żeby je szybko zgarnąć jakby co.
i tak dla dzieciaków muszę mieć wszystko i obawiam się że jak 1 torbę wezmę mega dużą to i tak pewno nie wejdą pampersy albo rożki i już głupieję bo jak to będzie wyglądać jak przyjadę z 2 torbami???

i koleja sprawa to nie wiem co wziasc z ciuchów tj koszule 4szt biore ale wszystkie sa letnie a jak bedzie taka sliczna pogoda to ja tam zamarzne:( i pytanie brać jakieś t-shirty z długim rękawem, jakiś odpinany sweter???

Do góry