Co do pampersów to narazie osobiście wole kupić jedną paczkę. Boje się, że kupię taki czteropak i okaże się, że uczulają pupy chłopców. Teraz kupiłam te Premium Care, potem spróbuje tych drugich i jak okaże się, że pupy są całe to zamówie taki czteropak. Póki co wszystkiego po paczce : pampki, chusteczki, płyn do kąpieli, oliwkę, mleko itd....
karola2112 pessar trzyma wszystko ładnie. Teraz miałam pobrany wymaz już do porodu, 19 idę zobaczyć jak wyszedł i od razu sprawdzę jak bakterie w moczu. 28 prawdopodobnie ostatnia wizyta w gabinecie i potem juz szpital. Straszne obawy. Jak ja to przeżyje?! :-) Też tak masz? Coraz większy strach? Ja mam pośladki jednego z chłopców zaraz pod piersią i tak strasznie mnie uciska, że tylko jedna pozycja sprawia, ze nie odczuwam bólu. Najpierw było tylko mrowienie ale z czasem, gdy pośladki rosły przerodziło sie to w ból.
Ja po sklepach jeszcze latam ale tylko szybkie zakupy i to po przestudiowaniu w domu gazetki promocyjnej bo kręgosłup pada, kolana wysiadają i ogólnie poruszam się już jak pingwin:-)
Babaluno - genialne!! :-)