reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
cześć dziewczyny :))

Milena - jak Ty ładnie wyglądasz.. chyba Ci w brzuszek wszystko poszło. Ja będę wyglądała jak wieloryb. nie mogę przestać jeść :szok:

karola79 - ja się też trochę boję jak Majka sobie poradzi z tym że będzie miała rodzeństwo.. ale jak na razie to ma dobre reakcje.. np. pyta, czy dzidziusie nie chcą jeśc, czy będzie mogła je wózkiem na spacerach wozić, zbiera dla nich zabawki i.t.p. Ale co bedzie jak się urodzą to kto wie?.... Ostatnio koleżanka która urodziła 2msc temu synka opowidała, że jej 3l corka tak nie lubi i jest zazdrosna o braciszka, że wlazła do jego łóżeczka i go obsikała :szok: A ponoć całą ciąże przygotowywała ją na braciszka i mała całkiem dobrze reagowała :shocked2: Ale co tam.. będzie dobrze :))

reniag, rabbit - powodzenia na wizycie :)

Widzę że piszecie o laktatorach.. ja mam "ręczny" AVENTU, jak ktoś ma siłę i chęci to on jest super, ale ja tym razem zamierzam kupić elektryczny albo medeli albo aventu, bo przy dwójce to chyb nie wyrobię "ręcznie" :-D

hey
tez myslałam ze nie dam rady,fakt czasami chłopaki dają w kosc płaczem, ale trzeba sie przyzwyczaic na to ze zawsze jeden bedzie płakał,gdy zajmujesz sie drugim-przeciez sie nie rozdwoisz i moge powiedziec ze jestem dumna z corki, fantastycznie przyjeła braciszkow
karola79 też myslałam ze zaniedbam corke przy blizniakach,ale jak na poczatku chłopcy nie płakali to sie z nia bawiłam, zostawialam chlopakow męzowi i ja brałam na spacerki,na zakupy,do pokoiku obok i sie bawiłyśmy, teraz to bardzo chetnie mi pomaga, a najlepsze texty jakie od niej usłyszałam to :"a kto ich kupil?" lub "a moge zobaczyc jaką on ma kupe?"-a jak zobaczy to "fuj ale śmierdzi", fakt na poczatku bardzo chciala na rączki i sie przytulac jak mialam malenstwo jakieś, ale to z czasem minie
dacie rade, są mamy co oprocz blizniakow mają jeszcze 2 i tez sobie radzą ;)

hejka laski....ja już po badaniach....wszystko ładnie tylko żelazo bardzo spadło...blleee...pewnie przywali mi tablety....babki z pracy nie chciały mnie wypuścić....:)

Rabbit polecam wit dla kobiet w ciazy prenatal classic, jest tam 60mg żelaza i bardzo dobrze się wchłania nie powodując żadnych dolegliwości, ja biorę tylko te witaminy i mam 12,5 hemoglobinę

Milenka super fotki, na prawde nie uwierzyłabym ze masz 17kg na +:)

ja też mam momenty stresu ze sobie nie poradze, co bedzie jak beda płakać, ale staram się o tym nie myśleć, bo prawda jest taka że sobie tego nie zaplanuję, najwazniejsze wydaje mi się ze juz bardzo kochamy te dzieciaki i ich bardzo pragniemy, a z taką miłoscią damy rade:)

i mam pytanie do mam, bo niestety zawsze lubię być przygotowana a nie znajac sie totalnie na macierzynstwie wychodzi to kiepsko:no::no:

pytanie o przewijak i kosmetyki, czy wystarczy mieć przewijak na łóżeczku?
czy lepiej mieć go na komodzie a obok kosmetyki???
bo jesli bede miec 2 w jednym łóżeczku to chyba kiepsko na to kłaśc przwijak?
ale jak kazde z osobna ma łóżeczko to czy da rade???
ale głupie pytania mam, to chyba z powodu zbliżajacego sie terminu....:szok::szok::szok:

Rabbit, Renia i Milenka dajcie znac jak po wizytach - trzymam kciuki

reklama
karola2112 jak moje byly w 1 lozeczku to przewijak mialam na stelarzu do wanienki a wanienke na stole w pokoju jak kąpałam, teraz jak mają osobne łozeczka to przewijaki mam na łozeczkach a wanienka wrocila na stelarz a kosmetyki mam na komodzie w pokoju,wrzucilam je w większe pudełko żeby sie nie walały po całej komodzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry