reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
rabbit ja tez mam reczny Aventa laktator... beda bolaly, oj beda, napewno zejdzie wyspypka, jak uczuleniowa to trwa kilka dni ;)
renia ja mam 2 dr browns ,2 tommee tippee i chyba 4 aventa
karola powiedz mi czy te tommee tippe jak od urodzenia to nire zaslaniaja noska dziecku ?? bo one maja dosc szeroki ten dydus i tak sie zastanawaialam... ahh nie namawiaj na ten laktator ;) ;p

czesc dziewczyny ja tez własnie szisiaj zamówiłam butelki tommee tippee i zastanawiam sie nad tym laktatotem czy reczny czy elektryczny chce najpierw poczekac czy bede miala pokarm jak wróce ze szpitala bo przy pierwszej ciązy miałam problem z tym pokarmem chęci były ale cos mało go było a tu dwojka do wykarmienia. Dzisiaj wstałam o 5 to zrobiłam zamówienia na 300 zł a to dopiero początek. Zastanawiam sie jeszcze nad podgrzewaczem bo jeden mam ale obawiam sie ze to mało butelki tez pewnie bede musała dokupic ale najpierw zobacze jak to wszystko sie ułozy z tym pokarmem.

rabbit ja tez mam reczny Aventa laktator... beda bolaly, oj beda, napewno zejdzie wyspypka, jak uczuleniowa to trwa kilka dni ;)
renia ja mam 2 dr browns ,2 tommee tippee i chyba 4 aventa
karola powiedz mi czy te tommee tippe jak od urodzenia to nire zaslaniaja noska dziecku ?? bo one maja dosc szeroki ten dydus i tak sie zastanawaialam... ahh nie namawiaj na ten laktator ;) ;p

Ale jak na tak małe usteczka to one mają stosunkowo długi ten dzióbek-sutek:)))) wiec efekt naprawde jest jak z piersią. W moim miemaniu smoki np Aventu są zbyt masywne jak na tekie maluszki ale to moje subiektywne zdanie.
Ja napewno bede uzywała najpierw jednych, a potem drugich jak z Franiem.

Gdzie Wy wszystkie jestescie?
U mnie dla odmiany leje:))))opycham sie wafelkami-słono za to zapłace coś czuje, ej po rozpakowce zakładamy wątek DIETA, MOBILIZACJA, JUŻ NIEDŁUGO BĘDE GORĄCĄ SZTUKĄ!!!!
OK?

jestem za....ja dopiero wróciłam od teściowej z obiadu....napchali mnie jedzeniem...ciastem itp...mam dosyć....ledwo dycham...:P co zjadłam to musiałam się położyć....

aa wy co tam porabiacie??

Hej dziewuchy! u nas dzis upaly -jeden dzien alleluja! my dzis calkiem przyjemnie spedzilismy dzionek- rodzinnie ;)
to moja fotka- rowne 30 tygodni : - wybaczcie glupia mine ale to byla moja odpowiedz na glupi komentarz mojego M :

rabbit-kokardka musi byc ;)
karola-bardzo powaznie brzmi z tym odchudzaniem haha moze nazwiemy sie' klub szalonych dziewic po przejsciach' ?? :-D

254308_2184544487455_1062270100_2586302_1544491_n.jpg

30 tydzien, 114cm w pasie, + 17kg :szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry