• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
rabbit ja tez mam reczny Aventa laktator... beda bolaly, oj beda, napewno zejdzie wyspypka, jak uczuleniowa to trwa kilka dni ;)
renia ja mam 2 dr browns ,2 tommee tippee i chyba 4 aventa
karola powiedz mi czy te tommee tippe jak od urodzenia to nire zaslaniaja noska dziecku ?? bo one maja dosc szeroki ten dydus i tak sie zastanawaialam... ahh nie namawiaj na ten laktator ;) ;p

czesc dziewczyny ja tez własnie szisiaj zamówiłam butelki tommee tippee i zastanawiam sie nad tym laktatotem czy reczny czy elektryczny chce najpierw poczekac czy bede miala pokarm jak wróce ze szpitala bo przy pierwszej ciązy miałam problem z tym pokarmem chęci były ale cos mało go było a tu dwojka do wykarmienia. Dzisiaj wstałam o 5 to zrobiłam zamówienia na 300 zł a to dopiero początek. Zastanawiam sie jeszcze nad podgrzewaczem bo jeden mam ale obawiam sie ze to mało butelki tez pewnie bede musała dokupic ale najpierw zobacze jak to wszystko sie ułozy z tym pokarmem.

rabbit ja tez mam reczny Aventa laktator... beda bolaly, oj beda, napewno zejdzie wyspypka, jak uczuleniowa to trwa kilka dni ;)
renia ja mam 2 dr browns ,2 tommee tippee i chyba 4 aventa
karola powiedz mi czy te tommee tippe jak od urodzenia to nire zaslaniaja noska dziecku ?? bo one maja dosc szeroki ten dydus i tak sie zastanawaialam... ahh nie namawiaj na ten laktator ;) ;p

Ale jak na tak małe usteczka to one mają stosunkowo długi ten dzióbek-sutek:)))) wiec efekt naprawde jest jak z piersią. W moim miemaniu smoki np Aventu są zbyt masywne jak na tekie maluszki ale to moje subiektywne zdanie.
Ja napewno bede uzywała najpierw jednych, a potem drugich jak z Franiem.

Gdzie Wy wszystkie jestescie?
U mnie dla odmiany leje:))))opycham sie wafelkami-słono za to zapłace coś czuje, ej po rozpakowce zakładamy wątek DIETA, MOBILIZACJA, JUŻ NIEDŁUGO BĘDE GORĄCĄ SZTUKĄ!!!!
OK?

jestem za....ja dopiero wróciłam od teściowej z obiadu....napchali mnie jedzeniem...ciastem itp...mam dosyć....ledwo dycham...:P co zjadłam to musiałam się położyć....

aa wy co tam porabiacie??

Hej dziewuchy! u nas dzis upaly -jeden dzien alleluja! my dzis calkiem przyjemnie spedzilismy dzionek- rodzinnie ;)
to moja fotka- rowne 30 tygodni : - wybaczcie glupia mine ale to byla moja odpowiedz na glupi komentarz mojego M :

rabbit-kokardka musi byc ;)
karola-bardzo powaznie brzmi z tym odchudzaniem haha moze nazwiemy sie' klub szalonych dziewic po przejsciach' ?? :-D

254308_2184544487455_1062270100_2586302_1544491_n.jpg

30 tydzien, 114cm w pasie, + 17kg :szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry