reklama

Ciąża bliźniacza

Franek kaszle i ja tez cos zaczynam, pogoda taka głupia.
Wczoraj wieczorem niepotrzebnie naczytałam sie historii mam wczesniaków na BB, zal mi tych dziewczyn cholernie, te maluszki muszą stoczyc heroiczna walke o swoje własne krótkie zycie...rodzą sie takie malenkie az strach pomyslec.
Ale zaczęłam niedziele, co?

reklama
Franek kaszle i ja tez cos zaczynam, pogoda taka głupia.
Wczoraj wieczorem niepotrzebnie naczytałam sie historii mam wczesniaków na BB, zal mi tych dziewczyn cholernie, te maluszki muszą stoczyc heroiczna walke o swoje własne krótkie zycie...rodzą sie takie malenkie az strach pomyslec.
Ale zaczęłam niedziele, co?

to jest straszne,tez sie naczytalam tych historii ;( wiesz teraz jak juz stram sie nie wchodzic na te tematy bo serce mi sie kraja i stresuje sie , a teraz nam to niepotrzebne... moze jakis spacerek na poprawe dnia??? ;)

No własnie pomyslałam, że skoro mój M jeszcze sobie spi to wezme Franka i pojedziemy po jakies mega pyszne pieczywko:-)na śniadanie.
Nie mam pomysłu co dzis porobic, ma byc nie zła pogoda wiec chetnie bym sie gdzies ruszyła a z drugiej strony nie chce sie tak złazic na maksa bo potem boli mne brzuch i mam schizy:baffled:

aaaaaaaaaa, słuchaj, a w zasadzie słuchajcie. Moja kolezanka z BB urodziła jakis tydzien temu blizniaki i tak szybko zdązyła mi podpowiedziec zeby zaopatrzyc sie w naprawde sporo butelek do karmienia!
Wiem, że ona sciąga pokarm i podaje z butli bo musi miec pewnosc ile w ml zjadły dzieciaczki, a piersią rzecz jasna nie wiadomo.

skoro mezus spi, to zabieraj malego i smigaj po buly.... ach tak bym zjadla Polska bule:-D nie mam pojecia jakie sa atrakcje w Wa-wie oprocz starego rynku... ale ja wczoraqj wyciagnelam meza do pizza hut i na lody :-) Franus lubi pizze??
ja mam narazie 6 butelek, najwyzej mezus potem dokupi... ale powiem Ci szczerze,ze nie usmiecha mi sie pompowac :wściekła/y: a wiem,ze bede musiala ... ehhh moglam kupic elektryczna sciagrke ;P hihih

ooooooooooo tak polska buła to polska buła:)))))
Fran uwielbia frytki:wściekła/y:no ale cóż, pizze tez lubi. W zasadzie nie mam z nim problemów co do jedzenia.
Laktator mam elektryczny i jest naprawde superowy choć wiadomo do najprzyjemniejszych rzeczy na swiecie to nie nalezy:-D

haha no nieeeeee... no ale lepsze to niz sciagac reka... kurde ile razy musialam jak gdzies jechalismy i zapomnialam laktatora , kurde jak krowa za wymiona :-D :-D
ja chcialam elektryczny madeli , ale jak maz zobaczyl cene to powiedzial ze mam zapomniec ;p dobrze ze nie wie ile kosztowala mnie poducha do karmienia:-D

cześć dziewczyny:)ja dzisiaj wyspana:)
ja staram się nie czytać smutnych historii bo zaraz zaczynam płakać i serce mi ściska:(

A jakie butelki macie bo ja jeszcze nie kupiłam:( a piersią pewnie karmić nie będę bo biorę tabletki na arytmie i mam hbs+, jutro zapytam o to kardiologa czy to może mieć wpływ na dzieci, a może Wy wiecie czy wtedy można karmić piersią czy nawet ściągać pokarm??

witam dziewczyny....ja dzisiaj wyspana...mężuś robi śniadanko (jajecznicę z cebulką-mniammmm)
wysypka nie ustała...ale trudno nie martwię się....

mamuśki!!! po co czytacie takie rzeczy....ja nie czytam i jestem spokojniejsza...przecież wszystko będzie dobrze i kropka....

reklama
MILENA ja własnie mam taki elektr.Madeli i zapłaciłabym za niego kazdą cene bo wart tej kasy, pozyczałam go juz chyba 3 przyjaciółką i kazda ma takie zdanie.
RENIAG, ja na sam początek polecam butelki Tommy Teppee, ich smoczki najbardziej przypominaja kobiece biusty:), a jak dzieciaczki podrosną tak ok 4-5mc to zdecydowanie Avent

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry