reklama

Ciąża bliźniacza

Kochne no to u mnie dwie dziewuchy sie szykują :-D, ja wzniebowzięta, ale mój M chyba zawiedziony troszke,chociaz mówi, ze nieee.Dziewczynki po 220g i 190g, szyjka zamknięta, ale zostałam uprzedzona, ze po 20 tc mam sie przygotowac na leżenie, bo dzieciaki są bardzo nisko i bedą naciskać na szyjkę.Ale póki co zakupy ciuszkowe solidne zrobione..tylko ja chce jeszcze, a chyba mam ten sam problem co wy..moja połowica ;-).No dobra kłade sie bo duzo emocji dzisiaj.

reklama
wow! a moja wciaz sie ociaga ;( jak jej majty zaloze to sika gdzie popadnie i wcale jej to nie przeszkadza... ;( ale przynajmiej spi u siebie w lozeczku juz ;)

Franek tez sie ociągał, w ogóle mu nie przeszkadzały zasikane majtki i nogi:)luzik az tu nagle poprostu sam z siebie kiedy ja juz dawno odpósciam, ściągną pieluche i usiadł na nocniku i krzyczał"leci, leci,leci"
Ale za to zmienił kwatere główną:) i sypia z nami-czujesz???

Kochne no to u mnie dwie dziewuchy sie szykują :-D, ja wzniebowzięta, ale mój M chyba zawiedziony troszke,chociaz mówi, ze nieee.Dziewczynki po 220g i 190g, szyjka zamknięta, ale zostałam uprzedzona, ze po 20 tc mam sie przygotowac na leżenie, bo dzieciaki są bardzo nisko i bedą naciskać na szyjkę.Ale póki co zakupy ciuszkowe solidne zrobione..tylko ja chce jeszcze, a chyba mam ten sam problem co wy..moja połowica ;-).No dobra kłade sie bo duzo emocji dzisiaj.

Wielkie gratulacje ale kochana słuchaj doktorka i odpoczywaj, karz sie rozpieszczać i rób NIC!!!!!
Co do córeczek to kazda kobitka zawsze skacze do góry, wiadomo. Ja marzyłam o 2synkach bo jednego juz mam i cudnie jest byc jedyna laska w domu-tak myslałam ale jak widze te ubrania dla lasek i to jak córcie są wazne dla swoich tatusiów to mam wrazenie, że Twój mąż zwariuje ze szczęscia jak takie słodkie 3latki dajmy na to, zatrzepoczą mu rzęsami i powoedzą Tata, piękna ta lala, kup-gwarantuje ze kupi z miejsca.
Jeszcze raz gratulacje

Franek tez sie ociągał, w ogóle mu nie przeszkadzały zasikane majtki i nogi:)luzik az tu nagle poprostu sam z siebie kiedy ja juz dawno odpósciam, ściągną pieluche i usiadł na nocniku i krzyczał"leci, leci,leci"
Ale za to zmienił kwatere główną:) i sypia z nami-czujesz???

czuje czuje bo mielismy taki sam Meksyk... szczerze, to ja to lubilam, nawet chcialam meza wyganiac do drugiego pokoju ;) bo bardzo lubilam spac z Julka ale musielismy powiedziec nie, bo za 2 mies konczy 3 latka i wstyd ...

Ja z kolei nie wysypiam sie z Franem, wiec duzo bardziej odpowiada mi jak on spi u siebie ale jak widac nie mozna miec wszystkiego:-D
Włąsnie zdałam sobie sprawe jak bardzo te pierwsze ciąze róznią sie od kolejnych.....nie wiem jak u Was ale ja mam wrazenie ze teraz juz nikt tak się nie ekscytuje jak wtedy, nie przezywa kazdego usg, sama juz nie wiem albo mam dzisiaj taki nastrój

kurcze dziewczyny...mama i teściowa właśnie wyszły mi z mieszkania bo sprzątały...ale fajnie :) już mam czyściutko po wstępnym remoncie....

ewa gratuluje dwóch dziewczynek...suuper!!! cieszę się że wszystko oki i że małe rosną....

aaa ja dostałam uczulenia w zgięciach łokci i na udach....i nie wiem albo od owoców bo bardzo dużo wcinam....albo od kurzu z remontu.... mam nadzieje że to nie wpływa źle na dzieciaki....hmmm..... jak myślicie??

reklama
po kąpieli trochę lepiej bo mnie już nie swędzi...hmmm zobacze jutro....a w poniedziałek zapytam lekarza :P

ja po raz 1000 oglądam dziennik Bridige....uwielbiam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry