reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
cholera 2mm, a nie cm-teraz doczytałam.
Mnie od paru godzin tak boli brzuch jakby wzdecia, brałam no spe ale wcale nie ulzyło, teraz to jeszcze bardziej mnie rozbolał ale chyba z nerwów.
Martwie sie o ta nasza bidulke

o nieeee ale nam stracha zrobilas! jak zobaczylam 2 mm to omalo sie herbata nie zachlysnelam!! :szok: dobrze,ze nie ma skurczy, mam nadzieje,ze wszytsko wroci do normy jak troche odpocznie...
A Ty Karola sie tak nie stresuj ! breath :blink: and again ;)
bedzie dobrze, jest w najlepszym miejscu...

Czesz dziewczyny .Też trzymam kciuki za rabbit bidulka mam nadzieję ze wszystko będzie oki. Takie z nas bomby zegarowe ale cierpliwe uda nam się wytrwać do konca. Dzieczyny mam pytanie czy tez tak macie ze wydaje wam sie ze czujesie ruchy ytylko z jednej strony , bo troche się martwie zawsze z jednej strony czuje mocniej a z drugiej słabiej (ale czuje). Wiztyte mam 01.08.2011 i nie wiem czy iśc wcześniej, co do samopoczuci to czuję się bardzo dobrze .

ja tez mam takie wrazenie Ewa, albo jak maja czkawke to wydaje mi sie ze tylko jedna czuje bo zawsze w tym samym miejscu... ;/ ja mysle,ze to nie jest nienormalne, one jeszcze maja sporo miejsca zby sie ruszac wiec ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry