walawenderki
Fanka BB :)
Widzę, że dziś każda z nas wypluta. Agatka wczoraj zaszalała a my dziś dogorywamy 
hmmm jak to działa ???? :-):-)
Yummy -mummy - zleci nim się obejrzysz, mnie strasznie czas się dłużył na początku, zwłaszcza jak było ciepło na zewnątrz, bo nawet nie byłam w stanie iść na spacer. Brrrrrr na same wspomnienia robi mi się niedobrze.
Youssta - więc obrady wciąż trwają

moje dzieciuchy ułożone są teraz główkowo, z tym,że Antka łożysko jest na zewnętrznej ścianie (działa na zasadzie gąbki, która stymuluje kopniaki), więc niby to jego powinnam czuć mniej a jest odwrotnie. No nic wizyta we wtorek, więc wszytsko będzie wiadomo.
Magda85 -gdańsk - Kobito skąd Ty tyle masz energii. Prześlij trochę
Ja mycie łazienki muszę rozkładać na raty. Co do reszty mieszkania, to dzięki Bogu zbyt dużo mebli nie ma, więc idzie sprawniej. Podłogi należą do M. A co do octu to jest to !!!
Dużo zdrówka dla Damianka ;-)

hmmm jak to działa ???? :-):-)Yummy -mummy - zleci nim się obejrzysz, mnie strasznie czas się dłużył na początku, zwłaszcza jak było ciepło na zewnątrz, bo nawet nie byłam w stanie iść na spacer. Brrrrrr na same wspomnienia robi mi się niedobrze.
Youssta - więc obrady wciąż trwają

moje dzieciuchy ułożone są teraz główkowo, z tym,że Antka łożysko jest na zewnętrznej ścianie (działa na zasadzie gąbki, która stymuluje kopniaki), więc niby to jego powinnam czuć mniej a jest odwrotnie. No nic wizyta we wtorek, więc wszytsko będzie wiadomo.
Magda85 -gdańsk - Kobito skąd Ty tyle masz energii. Prześlij trochę

Ja mycie łazienki muszę rozkładać na raty. Co do reszty mieszkania, to dzięki Bogu zbyt dużo mebli nie ma, więc idzie sprawniej. Podłogi należą do M. A co do octu to jest to !!!Dużo zdrówka dla Damianka ;-)