reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witam dziewczynki

Pisze ze szpitala. Jestem od soboty tutaj i miałam wyjść dziś rano przed męża praca ale lekarze zasugerowali żebym wyszła z dziećmi wieczorem i zobaczyła jak sobie daje radę z 2 dzieci sama bez męża bo w końcu go nie będzie ze mną w ciagu dnia. Jakoś dajemy sobie radę . Nauczyłam się karmić przez sonde a nawet ja zmieniać i w sumie tragedii nie ma. Zobaczymy jak będzie w domu ...

Gieniek- usmialam się z tego daszku na ptaszka :-D ale faktycznie przydałby mi się bo mati nie raz miał obsikana twarz , włosy , uszy...
Tez klade mu pieluche tetrowa ...

Marcikuk- oh te Mateuszki...:-) mój to aniolek i diabelek-2w1. Tak to słodki i kochany , super się uśmiecha i robi kochane minki ale potrafi się tak wkurzyc a szczególnie gdy jest głodny ze nie wiem czy śmiać się czy płakać . Zaczyna wszystko szarpać ( dobrze ze nie karmie piersią :-D) , tupac nozkami i ryczec jakby go ze skory obdzierano i w tej złości nie zauważa ze od dawna próbuje mu wsadzić butle która od odpycha. I potem znowu zamienia się w aniolka. Robi się już pulchniutki i przytyl 700 g w 2 tyg. Póki co ściągam mleko i tylko 1-2 razy dziennie daje mm.

Lola ale dzisiejszy powrót do domu dalej wchodzi w grę? Super ,że sobie radzisz przy Lence.

A co do Mateuszków to diabełki wcielone - mój ma 4 lata ale myślę ze przy bliźniakach nie będzie tyle roboty co jest przy nim :-D

Miss kciuki za jutrzejszą wizytę

Ja chyba jutro się przejdę do swojego przyplątały się jakieś upławy a wolę iść wcześniej niż później jeśli to jakieś zakażenie czy coś w tym rodzaju

No to teraz mi mowicie ze te Mateuszki to takie aparaty. Moj dokladnie jak Lola pisze. Ogolnie jest przeslodki i jak otworzy te swoje wielkie oczeta to wymiekam ale jak glodny to sie drze jak wariat. Bunt histeria nie wiem jak nazwac :-):-)

Jesli chodzi o moja wage to mnie sie wierzyc nie chce bo w ciagu miesiaca 27 kilo poszlo. 17 co w ciazy przybralam i 10 co i tak mialam na zbyciu. Jak dalej tak bede chudla to za 4 miesiace znikne :-D:-D. A tak na serio to mnie w kosc daly te dwa tygodnie w szpitalu, te moje wszystkie infekcje, antybiotyki i inne specyfiki co bralam. Poza tym hormony ktore spadly tez sie chyba przyczynily bo tylko plakalam. No i brak snu tez robi swoje i pelne rece roboty w ciagu dnia. Smialam sie do emka jak bylam w ciazy ze za rok o tej porze to bede chudzina ale nie sadzilam ze szybko spadne z wagi. Balam sie ze wcale nie schudne, ale cel osoagniety hihi. Wam moje drogie zycze po ciazy szybkiego stracenia na wadze ale bez tych przebojow co ja mialam

cześć dziewczyny

Lola216 - już w domu?, na pewno sobie poradzisz z dwójeczką, wiele już przeszłaś więc to przyjdzie Ci z łatwością, życze Wam dużo uśmiechu na twarzy i wytrwałości, powodzenia:tak:

Marcikuk - no twój spadek wagi spektakularny jest, jak byś brała udział w jakimś programie w USA (schudnać po porodzie) to napewno dużo byś zarobiła:-D;-).

Ja dziewczyny zaglądam do Was ale mniej pisze bo mało jestem w domku, bo tatę mam w szpitalu i do niego jeżdze i mam średnie nastroje więc nie chce tu wprowadzać przygnębiającej atmosfery.

Trzymajcie się kobitki

Madmax - duzo zdrowka dla taty zycze.
Co do mojego udzialu w programie to nie wiem czy bym zarobila bo jakos samoistnie leci :) dietetyk czy jakis gosc od fitness by nie zarobili hihi
Lola - jak tam Lenka w domku sie odnalazla, pewnie szczesliwa ze przy rodzicach i braciszku juz jest

moniq- wklejam pierwszy i drugi, i tylko przy trzecim adresie przechodzi dalej, przy poprzednich krzyczy, że "wadliwy plik" A ten trzeci daje właśnie "nieczytelne" efekty... cóż, może muszę spróbować kiedy indziej :)

reklama
moniq- wklejam pierwszy i drugi, i tylko przy trzecim adresie przechodzi dalej, przy poprzednich krzyczy, że "wadliwy plik" A ten trzeci daje właśnie "nieczytelne" efekty... cóż, może muszę spróbować kiedy indziej :)

Asiek tez tak milal ale dlatego ze teNadres w zle miejsce wklejalam. Musi byc w tym glownym okienku.

Marcikuk no to pewnie lasencja z ciebie ze hoho. Mam nadzieje ze ja tez szybko pozbede sie nadwyzkowych kilogramow.
lola - fajnie ze cala rodzinka juz w domku

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry