Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale faktycznie przydałby mi się bo mati nie raz miał obsikana twarz , włosy , uszy...
) , tupac nozkami i ryczec jakby go ze skory obdzierano i w tej złości nie zauważa ze od dawna próbuje mu wsadzić butle która od odpycha. I potem znowu zamienia się w aniolka. Robi się już pulchniutki i przytyl 700 g w 2 tyg. Póki co ściągam mleko i tylko 1-2 razy dziennie daje mm.Z tej pierwszej ramki od góry jak sie nie myleteż mam problem z suwaczkiem, ciekawe czy teraz wskoczy...
poddaję się, nie wiem jak i jaki wkleić adres, żeby obrazek był wyraźny...

. A tak na serio to mnie w kosc daly te dwa tygodnie w szpitalu, te moje wszystkie infekcje, antybiotyki i inne specyfiki co bralam. Poza tym hormony ktore spadly tez sie chyba przyczynily bo tylko plakalam. No i brak snu tez robi swoje i pelne rece roboty w ciagu dnia. Smialam sie do emka jak bylam w ciazy ze za rok o tej porze to bede chudzina ale nie sadzilam ze szybko spadne z wagi. Balam sie ze wcale nie schudne, ale cel osoagniety hihi. Wam moje drogie zycze po ciazy szybkiego stracenia na wadze ale bez tych przebojow co ja mialam
;-).moniq- wklejam pierwszy i drugi, i tylko przy trzecim adresie przechodzi dalej, przy poprzednich krzyczy, że "wadliwy plik" A ten trzeci daje właśnie "nieczytelne" efekty... cóż, może muszę spróbować kiedy indziej![]()