reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Bubusia2654 ja całą ciążę czułam się rewelacyjnie. W 9 miesiącu nawet brzuch mi jakos specjalnie nie przeszkadzał, obcinalam sobie nawet paznokcie u stóp ;). Miałam tylko jeden kłopotliwy objaw ciąży, od pierwszego do ostatniego dnia miałam grzybicę i cały czas musiałam używać globulek. Z dniem porodu przeszła jak ręką odjął. Gorzej znosiłam upały i nie lubiłam się że schodami :)

Bubusia2654 ja całą ciążę czułam się rewelacyjnie. W 9 miesiącu nawet brzuch mi jakos specjalnie nie przeszkadzał, obcinalam sobie nawet paznokcie u stóp ;). Miałam tylko jeden kłopotliwy objaw ciąży, od pierwszego do ostatniego dnia miałam grzybicę i cały czas musiałam używać globulek. Z dniem porodu przeszła jak ręką odjął. Gorzej znosiłam upały i nie lubiłam się że schodami :)
Mam nadzieje, że niedługo poczuje tez uroki ciazy :) a jak juz wstanę z łóżka to schody tez pewnie nie będą mnie lubiły :)

Jeju ile nowych mam w trójpakach :) ja już praktycznie nie pamietem jak to było z dużym brzuchem :) ale swoją ciążę wspominam nienajgorzej... Suelen trzymam kciuki, żeby wszystko się uspokoiło. Niestety sama też doświadczyłam jak to jest gdy szyjka się skraca, chociaż u mnie nie bylo infekcji :(

Malinowa92 ja dostałam poduszkę w literę C i kompletnie z niej nie korzystałam. Dla mnie było nie wygodnie. Ale wiem że wielu dziewczynom na końcówce ciąży się sprawdza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry