reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
A jak znosiłyście/ znosicie pierwszy trymestr? Bo ja mam wszystkie skutki uboczne duphastonu i ledwo daje radę wstawać z łóżka....
Witaj...
U mnie objawów ciążowych nie było. Za to mialam inne atrakcje. Wysokie ciśnienie i puls a wszystko przez nadmiar betaHcg i niedobór TSH.
Ale ten czas leci, właśnie pomyślałam że dopiero byłam w 11tc a już 23[emoji2] byle te 2 miesiące jeszcze dotrwać i będziemy myśleć o finiszu...[emoji5]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj...
U mnie objawów ciążowych nie było. Za to mialam inne atrakcje. Wysokie ciśnienie i puls a wszystko przez nadmiar betaHcg i niedobór TSH.
Ale ten czas leci, właśnie pomyślałam że dopiero byłam w 11tc a już 23[emoji2] byle te 2 miesiące jeszcze dotrwać i będziemy myśleć o finiszu...[emoji5]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę mnie te uciekajace tygodnie przerazaja i chyba nie dociera do mnie tak do końca, że bede mieć 2 maleństwa :)

reklama
Czesc kochane :)

Leze przez tydzien w domu, biore leki w poniedzialek o 7 mam sie zjawic na oddziale echhh. To "milusie" cos co zlapalam to ziarnikowiec czy jakos tak (gronkowiec) i brak paleczek kwasu mlekowego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry