Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nieciekawie, wyszła ze szpitala bo ma jakieś bakterie, dopiero jak wyleczy ma wrócić na szew. Biedna Suelen stresuje się tym wszystkim. Ja też ciągle o niej myślę.Suelen jak tam y Ciebie???
Witaj...A jak znosiłyście/ znosicie pierwszy trymestr? Bo ja mam wszystkie skutki uboczne duphastonu i ledwo daje radę wstawać z łóżka....
Szyjka często się skraca z powodu jakiś infekcji, więc dziewczyny warto wymazy porobić. Mam nadzieję że u Suelen po wyleczeniu wszystko wróci do normy i ładnie nam wytrzyma przynajmniej do maja.
Trochę mnie te uciekajace tygodnie przerazaja i chyba nie dociera do mnie tak do końca, że bede mieć 2 maleństwaWitaj...
U mnie objawów ciążowych nie było. Za to mialam inne atrakcje. Wysokie ciśnienie i puls a wszystko przez nadmiar betaHcg i niedobór TSH.
Ale ten czas leci, właśnie pomyślałam że dopiero byłam w 11tc a już 23[emoji2] byle te 2 miesiące jeszcze dotrwać i będziemy myśleć o finiszu...[emoji5]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom