reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Olis!jaki fajowy kuleczkowy brzuszek! :)

Dziewczyny,a oglądałyscie moze na youtube filmy jak wyglada cesarskie cięcie przy bliźniakach? masakra! ale to tylko dla kogos o mocnych nerwach no i trzeba sie zalogowac na youtube.
potem wpisac c section twins .ja na przykład lubie wiedziec co mnie czeka wiec obejrzałam chyba wszystkie:)

reklama
Ano lubię go bo każdy mi mowi jak ja ladnie wyglądam i że w ogóle wyładniałam w ciąży a niby dziewczynki urodę zabierają a guzik bo ja ani jednej krosteczki nie miałam, no i zastanawiam się gdzie te 18,5 kg skoro sam brzucho mi urósł?? A co do samopoczucia to u mnie masakra tętno moje mnie wykańcza dziś był rekord 130/min oszaleć idzie trzęsie mnie, brzuch twardnieje a ż strach potem przechodzi i tak z 3 takie fale dziennie a teraz jak pogoda ok i chłodniej to juz "tylko" koło 100/min i o wiele lepiej.

Pamiętam że 100cm przekroczyłam w 22 tyg już a teraz już mi tak szybko nie rośnie, to dobrze ale rozstępy atakują nadal, po 5 dniach po szpitalu ile się nowych pojawiło to szok:(

Raz oglądałam cc ale jednego dziecka myślałam że tną wyciągają dziecko i już a tam się szarpali z tym dzidziusiem wydzierali go norfmalnie aż miał bidny taką skwaszona minkę heh zaraz będę ogladać na bliźniakach.

o jej ja wole nie ogladac, chyba by mi sie potem po nocach snily koszmary :) i balabym sie strasznie. Ja dzis mialam intensywny dzien, mam nadzieje ze mi to nie zaszkodzi.

Olis czy mi sie wydaje czy zmienil sie Twoj suwaczek i masz inny tydzien ciazy? wydawalo mi sie ze Ty juz w 34 tyg jestes

Hmm co tu napisac.Trzymajcie za Nas kciuki,jutro rano wstawiam sie w szpitalu,pewnie predko nie wyjde.Trzymajcie sie.Jak wroce to sie odezwe.Pozdrawiam

trzymaj sie 2Ania dzielnie!zdrówka dla dzieciaków!trzymamy kciuki za pomyślne rozwiązanie.

oglądałam ten dokument i nie zdawałam sobie sprawy że bliźniaki takie mogą miec problemy emocjonalne w dorosłym wieku.
haha i że niby słaba pomoc socjalna we Francji,szkoda ze w Polsce nie byli..

reklama
2Ania trzymam kciuki za całą Trójeczkę!!

Ja też oglądałam ten dokument o bliźniakach, niestety nie całe bo mi sie przysnęło.
Najfajniesze były te animacje co one wyprawiają w brzuchu, jak się dotykają, kopią..... ciekawe jak to jest z dwujajowymi. Może podobnie bo raz na USG widziałam jak u mnie jedno zaczepiało drugie :)

Do góry