reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

witam porannie!!!

dzis noc bez dziwacznych snow (chyba) :). nawet sie wyspalam.

Dzis kolejny nudny dzien :/. Moze troche poprasuje,zrobie obiadzik i pewnie posiedze w pokoiku maluchow i wpadne w nastroj oczekiwania :)

A co u Was kochane jak sie czujecie?

Justella ja mam stresa straszngo przed tym calym porodem. Ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy po takim znieczuleniu bedzie ze mna wszystko ok czy jakiejs zapasci nie dostane i wogole juz mam takie mysli okropne i czy z maluchami bedzie ok... Bo najgorzej tak czekac...

Rainmanka sliczna ta posciel :)

reklama
Witam :)
Ja już z rana zaliczyłam diabetologa i wszystko ok na szczęście, mam zwiększyć dawki jedzenia :)
Noc też minęła ok a dziś jedziemy do McDonalda z synkiem męża, ja to głownie na kawe bo już od paru dni czuję jej smak. Mam tylko nadzieję że nie odbije sie ta podróz na moim samopoczuciu :) bo to i tak juz moje ostatnie podrygi wyjazdowe i będzie trzeba przysiąść na pupie.

A Dziewczynom na końcówce to naprawde współczuje i życzę juz szczęśliwego rozwiązania :)

Własnie przeczytałam, że do końca listopada będzie remont traktu porodowego u mnie w szpitalu. Niby pacjentki są przyjmowane bez ograniczeń ale się lekko zdenerwowałam.

Justella ja też chętnie obejrzałabym Twój wózek bo jeszcze nie mam pomysłu jaki kupić.

Dziewczyny a jesli mogę spytac to w których tyg. się dowiedziałyście jaką płec beda miec Wasze maluchy i czy lekarze nie mieli z tym problemow:):-)????????????

Witam po śniadaniu.
U mnie noc tak średnio :( Wstawałam na siku bo ostatnio mam straszne pragnienie więc i sikam sporo. Poza tym od jakiegoś czasu śpię bez żadnej poduszki pod brzuch i na prawym i na lewym boku i boli mnie brzuc. Jezus ja się tak denerwuję, że zrobie im krzywde i zagniotę na śmierć :) Domyślam się, że to dzieci mnie gniotą i stąd ten ból ale kręcę się przez to milion razy w nocy.

Ja się dowiedziałam na połówkowym usg gdzieś tak ok 21 tyg że będzie parka

ja sie dowiedzialam w 15 ze prawdopodobnie 2 siurki a w 19 ze sa te dwa siurki napewno :). A pan doktor byl strasznie dumny ze chlopaki, nie wiem czemu faceci sa tacy zachwyceni ze sie ma chlopcow, a co to dziewczynki sa gorsze? hmm

Ja się też dowiedziałam na połówkowych gdzies w granicach 24tc ale tylko jedna dzidzia była na tyle miła że pokazała się w całej okazałoście. Więc póki co jeden chłopak i niewiadoma :)

Ja też czasem się boje czy nie gniotę ich bo jak tak leżę to czuję jak się tak próbuje ruszać ... więc zmieniam pozycje. Ale to w ciągu dnia... bo nocą to raczej śpią jak susły:)

reklama
Jedynka mój teść od początku mówił że będziemy mieli dwóch chłopców i ja się modliłam żeby były dwie dziewczyny tak na złość. I tak się wkurzałam jak ciągle do mnie mówił jak tam chłopaki a ja mu na to dziękuję ja i dziewczyny mamy się dobrze :)
A jak męża spytałam czy jest dumny że będzie miał syna to powiedział że najbardziej się cieszy że będzie komplet w domu a z dumą to nie ma nic wspólnego. Więc chociaż jeden o normalnym podejściu.
A ludzie jak się dowiadywali że będą bliźniaki to pierwsze pytanie i co dwóch chłopców będzie? Faktycznie jakby dziewczynki gorsze były a bliźniaki to zawsze z siusiakami :)

Rainmanka a kiedy teraz masz usg?Może drugi maluch się pokaże.

Doczytałam na suwaku o paznokciach i chyba mam przyjemność być drapana od środka przez moją księżniczkę bo czuję takie łaskotanie jak na początku jak zaczynały się ruszać

Do góry