reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

No zobaczymy może coś przy badaniu poruszy ;) oby, bo jeszcze tydzień i jak Jedynka wspominała poproszę o morfinę :D

Kasik pochwal się zakupami, daj linki to pooglądamy ;)

A ja walczę z klafiorem, drugi dzień mam dość zamiast lepiej to tylko gorzej, ałć normalnie mam dość

reklama
dzieku Justella, no ja to tak chwile mam sile i robie a potem czuje jakby mnie tir przejechal, a wieczorem to juz tylko zdycham i jecze, ale trafia mnie jak patrze na balagan, zreszta teraz juz mi wszystko jedno bo juz 36 tydzien bo wczesniej to mocno sie oszczedzalam.

Olis jest jeszcze sposob na to zeby przyspieszyc i sie nie napmeczyc :) wypij herbate z lisci malin :) lub powiedz swojemu zeby pobawil sie sutkami Twoimi hehe ponoc skutkuje.
Olis my tak jakos pewnie podobnie rodzic bedziemy podpowiedz co naszykowalas na wyjscie dzieci ze szpitala bo ja nie wiem czy przypadkiem takich kurteczek misiowych nie spakowac, taka zmienna ta pogoda :/

Sama nie wiem czy nie przekombinowałam z tymi ciuchami: body, kaftanik, śpiochy, spodnie takie dresowe i bluza też dresowa nie wiem czy nie za dużo warstw ale co ta,m przecież ja niedoświadczona jeszcze jestem :) do tego w koc mozna zawinąć i jak będzie wiało lało i tak dalej to w gondole a jak ładnie będzie to w foteliki, od szpitala do auta max 50m, myślę że starczy no i czapeczki smerfetki a jak zimno bedzie to kaprury od bluz są. Najwyżej mnie położne czy kto tam te dzieci ubiera wyzieją albo opiepszą hahaha

aha no ja w sumie przygotowalam body, cieple spiochy i bluzeczke i tak myslalam ze w kocyk ale chyba jednak na wszelki wypadek wezme te misiowe kurteczki bo one takie troche bluzowate sa. Tak mi sie one podobaja :)

A teraz tocze walke z muchami no tak mnie irytuja ze szok. juz szalu dostaje bo nie jestem zwrotna i zabijanie ich nie nalezy do latwyrz spraw teraz a skad tyle ich w domu to pojecia nie mam. Natomiast moj kot ma je gdzies i one moga siadac na nim a on nic.Len jeden, tez tylko slychac jak chrapie caly dzien :)

a no i gotuje sobie ryz na mleku i zjem z musem jablkowym ktory tez sie robi ...nie moge sie doczekac :) mniam

A ja zjadłam banana jabłko 2 nektarynki trochę brzoskwiń popiłam wodą i mam mega zgage jea. Już sie jutra nie mogę doczekać, tej wizyty jakby co to o 9.45 trzymamy kciuki coby coś jednak tam się poruszyło. Co robicie babeczki? Ja się strasznie nudzę sama siedzę, to nzaczy teściowa przyszła i znowu się dziwi to boli cie?? czy tak tylko źle się czujesz?? nosz udusić

Ale ja Ci wspólczuję tej teściowej. Moja na szczęście wogóle się nie pojawia.Czasem zadzwoni a i to rzadko.
Ja dziś caluśki dzień leżę. Wstaje tylko do kibelka, przygotować coś do jedzenia i spowrotem kanapa. Na szczęście jutro już czwartek, pojutrze kolejny tydzień mija a w weekend już mąż będzie.
Moim problemem jest apetyt. Ciągle bym coś jadła ale już nie mam pomysłów :( Dziś zeżarłam już 4 jabłka z tej nudy. Na kanapki patrzeć nie moge a głodna jestem ciągle

Olis to moze Twoje cory beda tancerkami heh. To teraz w modzie wiec kto wie :) moi dzis cicho siedza, chyba w sen zimowy zpadaja. Czasem cos tam sie porusza i walnie w pecherz :).

Dopakowalam torbe do szpitala bo mi sie przypomnialo ze sluzba zdrowia jest taka biedna ze swoje sztucce trzeba i kubek :)
No i jednak przygotowalam misiowe kurteczki na wyjscie.

Tak sie najadlam tym moim ryzem ze wszystko mam w przelyku ale dalej cos bym zjadla...tylko nie wiem co.

wlasnie jakies dwie godz temu przyszedł mi wozek:)-jane twin two.mam full opcje i nawet ma folie przeciwdeszczowa i parasolki od słonca:)zamawialam na allegro uzywany z hiszpanii.jestem naprawde z niego zadowolona jak na ta chwile.zadnych sladow uzytkowania, a nowy jest mega drogi,prawie 4 tys a tak kupilam za nieco ponad 2tys.jutro moze zrobie zdjecia to wam pokaze.mam ochote oczywiscie uprac to co sie uda,tak dla czystosci.oo poprosze mame o to w weekend.ma super lekki stelaz i bardzo łatwo sie składa i zmienia opcje głeboka na spacerowa.plusem jest jeszcze to ze to wlasnie foteliki rozkładaja sie na rowno 100%płasko i doczepia sie budki i zmieniaja sie w minigondole-fajna sprawa.
ale sie rozpisałam,ale ciesze sie bo dzien mi sie urozmaicił,a nie tylko to czytanie i komp.
jedynka widze ostro juz naszykowana do szpitala,a jak samopoczucie,gotowa???
pozdrowienia

reklama
rainmanka możesz podać namiary gościa u którego zamawiałaś pościel i rożki? Z nudów zaczęłam kompletować wyprawkę. Pozamawiałam na allegro troszkę ciuszków, wózek, foteliki samochodowe a teraz kolej na pościel. Napisz również czy jesteś zadowolona z pościelki którą kupiłaś.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki:-)

Pościel taka 2-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją NOWOŚĆ !!! (1221695866) - Aukcje internetowe Allegro i rożki tez od niego.
Ja jestem zadowolona choć np pościel różni się od zdjęcia jedynie tym że nie ma tych falbanek ale zamówiłam m.in ten zielony kolor i jest śliczny.

Ja dzis sobie tak dogodziłam że hej... tak ładnie trzymałam diete a dzis jak głupia dałam się mojej mamie skusić na ruskie pierogi. Nie zjadłam duzo bo 6 ale teraz walczę z cukrem. wrrr

Do góry