reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie dziewczyny!
Tak jak juz pisalam wczesniej urodzilam 31/5 moje dzidzusie z waga 2,6 i 2,7 apgar 7/10 9/10. Mialam CC pod narkoza, bo to bylo emergency, a ja sie najadlam i nie dzialalo miejscowe. Wyszlam ze szpitala po 5 dniach i powiem Wam, ze juz malo co odczuwam ta cesarke. W porownaniu z porodem SN jednego dziecka to CC to nieba a ziemia :tak: Ogolnie to wszystko u nas ok, dzieci swietnie, wczoraj nawet obiad ugotowalam :cool2: Malz jezdzi do pracy do poludnia, a co najwazniejsze- strasznie jestem szczesliwa :tak::-D'
Zycze Wam wszystkim szczesliwego rozwiazania i chyba czas przeniesc sie na inny watek.
Tu moje szczescia:

Załączniki

• DSCF9204.jpg
    DSCF9204.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 125
Ostatnia edycja:
reklama
Mialam chwilke wiec doczytalam.
Domi- strasznie wspolczuje i przytulam z calych sil :-(
A_nka- trzymam kciuki za kruszynki. Z tego co pamietam to dzieciaczki Anulfki urodzily sie w tym czasie i wyszly juz ze szpitala- mam nadzieje, ze wkrotce to samo przeczytamy o Was.

Edytka- dziekuje :*
Doszla CI juz ta poduszka? Ja tez karmie na razie osobno, i wlasnie zaraz sie zabiore za karmienie obu na raz. Dalej nie ogarniam jak je wrzucic na nia :-D

Doszla poduszka ale jakoś nie mam kiedy karmic:/ do tego jeszcze sciagam, juz mam mętlik w głowie co robic i coraz mniej sił na to wszystko. Wczoraj obie przystawilam i ladnie jadły. Obie polozylam na kanapie pozniej jakos na poduszkę, przystawilam jedna pozniej druga jakoś poszlo ;)

Ja karmilam po 30 minut kazde, pozniej jeszcze butelka dokarmilam. Dzis zaczelam juz tylko piersia karmic i wisialo kazde po godzinie. I ledwo skonczylam a tu od nowa trzeba zaczac :sorry:
Poczekam chyba na malza jak z pracy wroci i mi pomoze. Juz raz karmilam oboje na raz, ale to z malzem wlasnie.

reklama
Paulineczka ja do tej pory karmilam odciagnietym mlekiem jedną a druga przystawialam do piersi albo obie odciagnietym ale zawsze obie na raz ;) nie masz zadnej pomocy ? Dopoki maz nie wroci z pracy jestes sama ?
Dagos jak tam?

Ostatnia edycja:
Do góry