Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anka modlę się za dzieciaki, wierzę że są silne i za nim się obejrzysz będziesz wracać z nimi do domu. Aneczka moje gratulacje, który to tydzień? Cieszę się ze chłopcy silni. Ja byłam w czwartek na usg. Lekarka już mnie nastraszyła TTTS i IUGR. Małe mają 13% różnicy. Martwię się dziewczyny i modlę o to by dziewczynki umiały się dzielić.
Aneczka gratuluje! Ale szybko poszlo..
cat4 bądź dobrej myśli-lepiej sie nie stresowac..ja 18.06 bede miala tez dokladne pomiary czy u nas nie ma TTS a bede wtedy w tym samym tyg co ty, myślmy pozytywnie!
Cat4 nie martw się na zapas. U mnie było 14% różnicy a po urodzeniu dziewczynki były prawie identyczne (2050g, 2075g). Co prawda u mnie ta różnica pojawiła sie ok 31 tc. Jak sie pytałam to powiedziano mi, że zaczynają obserwacje przy 15% różnicy, a 25% różnicy to łagodny TTTS. Ta różnica może wynikać z błędu pomiaru. Tak było u mnie, bo jedna córeczka była bardzo nisko, głowę miała w kanale rodnym i ni jak nie można było jej dobrze zmierzyć. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Podczytuję Was od czasu do czasu, nie wiem czy powinnam pisać, ale Domi się tu udzielała więc myślę, że powinnyście wiedzieć. niestety wczoraj jej córeczka Mia dołączyła do grona aniołków
[*] Lily nadal walczy i my sierpniówki mocno wierzymy, że Mia będzie czuwała nad siostrzyczką i Lily da sobie świetnie radę
Pozdrawiam i gratuluję już mamusiom! za nierozpakowane trzymam kciuki
Aneczka gratulacje domi wspolczuje:-(az sie ciezko na serduszku robi :-(Anka trzyma kciuki za male bedzie dobrze ja z chlopakami mialam iugr jeden przy urodzeniu mial 1250 a drugi 1450 wiec powalajacej roznicy nie bylo ttts nie mialam ale mialam zle przeplywy I zl przyczep pepwoiny a teraz mi sie rozlazlo spojenie wiec zaczynaja sie atrakcje jestem juz zmeczona