Ewe trzymam kciuki żeby jednak chłopaki wytrzymali jak najdłużej. Jesteśmy właściwie na tym samym etapie ciąży
Ja w środę mam wizytę i już się doczekać nie moge
Ja w środę mam wizytę i już się doczekać nie moge
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piszę bo tutaj w szpitalu idzie zwariować z nudów.Dzisiaj rozpoczął się 2 tydz jak mnie trzymają i nie wiedzą sami kiedy mnie wypisza bo mały nadal owinięty pempowina. Na całe szczęście ktg dobre i przepływy tez. Dzisiaj jeszcze mają mi robić usg żeby sprawdzić przyrost wagi i długość szyjki. Strasznie mi tutaj ciężko ale musze dać radę.
Wypuścili mnie dzisiaj do domu. Wszystkie wyniki są ok a na pempowine i tak nie mamy wpływu wiec uznali ze nie musze leżeć w szpitalu jeśli nie chce. I tak uzgodnilismy z moim lekarzem ze zagescimy wizyty do cotygodniowych i będziemy obserwować co się dzieje.
Zamierzam kupić detektor tętna płodu żeby kontrolować tez w domu tętno i tak się zastanawiam może któraś z Was dziewczyny używa? Macie jakieś uwagi co do ich funkcjonalności itp?