reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

i
Witam !!!

20 X 2010 r po raz kolejny zostałam szczęsliwą mamą :-):-):-)
Nikodem g12.01 3210g 50cm 10 pkt. :-):-):-)
Hubert g12.02 2850g 49 cm 10pkt. :-):-):-)

Wczoraj wróciliśmy wszyscy do domu, a ja wczoraj cały dzień siedziałm i płakałam ze szczęścia. Nie umiałam się nacieszyć moimi "starymi" i "nowymi" chłopkami.
Bliżniacy od pierwszy chwil życia cały czas z mamusią, ani na minutke nas nie rozdzielili :-):-):-) Ja karmie moich chłopców tylko wi wyłącznie piersią i jestem najszczęśliwszą matką na swiecie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

matka-polka GRATULUJĘ!!! duże chłopaki i co najważniejsze zdrowe!

reklama
Witam wieczornie:-)

matka-polka wielkie, wielkie gratulacje dla szczęśliwej mamuśki i jej dzieciaczków. :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeśli znajdziesz troszku czasu to napisz jak wyglądal Twój poród, czy sn czy też cc.

rainmanka dasz radę, a w szpitalu będziesz pod fachową opieką. Teraz to już naprawdę coraz mniej tych mamusiek w trójpaku przede mną.:szok:

Życzę wszystkim miłego i spokojnego wieczoru.

Matko Polko GRATULACJE!!( Mam taką samą date urodzenia:D)

Cześć dziewczyny dzisiaj dowiedziałam się że mam bliźniaki i nie ukrywam że jak na razie szok nie minął!!

Witam - ni to rano-ni to w nocy, bo mam zamiar jeszcze się położyć...
Spać nie mogę od 2godzin i tak sobie myślałam o matce-polce,a tu o!

Matko-polko
Moje gratulacje! Niech chłopaki zdrowo rosną. Jak przeczytałam, że się popłakałaś ze szczęścia to i ja z tego szczęścia Twojego się popłakałam! Super, że wszystko dobrze :happy2:

rainmanka to mnie zaskoczyłaś tym szpitalem, jednak to już tak blisko...Powodzenia i wszystkiego dobrego, pisz w miarę możliwości :-)

milutek u mnie też dni galopują i mimo, że teraz siedzę w domu i prawie nic nie robię to też dzień za dniem ucieka szybko. Niedawno byłam u dr i prosił o wytrwanie 2tyg., a to już mija nie wiadomo kiedy...A u Ciebie takie słabsze samopoczucie może wynikać z niedoborów żelaza. Ja tak miałam i przyjmuję je w tabletkach od kilku m-cy.

poziomko witaj! Mam nadzieję, że to szok pozytywny! Gratulacje!

Ciekawe co tam u alya - teraz jej kolej

Matko Polko - gratuluję
Oniolek - czy lekarz zalecił ci jakiś pas? wciąż się zastanawiam nad tym, który wybrać i jak dobrać rozmiar?
Kupiłam też Cebuszkę do spania, ale wygodniej się z nią siedzi niż śpi :( Być może mam jeszcze za mały brzuch by zmieścił się na poduszce a może poduszka jest zbyt wypełniona granulatem.

reklama
Do góry