reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Wpadłam się pochwalić :-)

Byliśmy dziś na usg,pod serduszkiem nosze najprawdopodobniej dwie dziewczynki
Rosną równo, jedna ma 343g a druga 322g.
I co najciekawsze ułożone są jedna nad drugą, obie po prawej stronie mojego brzucha. Spryciule jedne!!! :happy:

kropkibordo więcej o pasie będę wiedziała po 8 listopada, wtedy mam kolejną wizytę.

poziomki, marcjanko! witaj na wątku bliźniakowym :-D

ruchy zaczęłam czuć na początku 19 tc, czyli nie cały tydzień temu
muszę przyznać, że czasem, do tej pory nie jestem pewna co jest ruchem dzieciaczków a co moimi pracą moich jelit :eek:
teraz czekam na mocniejsze, damskie kopniaczki!

reklama
Oleniołek Wspaniale ciekawe czy u mnie choć jeden siurek siedzi??
Jeszcze będziesz miała dość tych podwójnych kopniaków

Ja byłam przekonana, że przynajmniej jeden siurek będzie (zawsze marzyłam o synku!) Gdybym miała coś obstawiać to powiedziałabym, że pod sercem mieszka dwóch chłopaków. A tu proszę :szok:

A na kopniaczki liczę leciutkie - damskie ;-)

Z doświadczenia Ci powiem że nowoczesne kobietki wcale nie są delikatne TO MIT!!:DD
Moje kopały jak szalone aż tak urosły że nie miały jak ,szczególnie młodsza (urodzeniowa 4400g)

oj racja!
moja Lenka ostatnio mnie główką potraktowała, byłam właśnie na usg i wszystko się wydało że to moja córcia z głowki mi daje!!!no Oskarek też mamusi nie odpuszcza!mały wiercipięta, hehe.

Poziomki- nasza ciekawość chyba jest większa niż przy jednym maluszku:):-) hahaha ja umierałam z ciekawości kto w brzusiu siedzi:) Ja sie utwierdzam ze na 100% mamy dwie dziewuszki- dają mamie tak w tyłek ze czasem gwiazdki widzę:) przynajmniej jak kopia to wiem ze żyje:):-D Na wątku Marcówek opisałam Ci w skrócie zależność miedzy badaniami genetycznymi:)

Oleniolek- ja tez chciałam chociaż jednego chłopczyka...do końca miałam taka nadzieje że jednak...ale jak byłam na tych genetycznych badaniach w 20 tyg.i dr mówiła ze mamy super zdrowe dziewczynki to pleć była nam już obojętna- tatuś pękał z dumy jak małe się prezentowały:):-)

reklama
Do góry