reklama
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
to ile flaszeczek wam zeszło ? :-)
wolę nawet tego nie liczyć,.....

gorzej jak usiądę między łóżeczkami i dołączę się do dzieci :-)
mi się często to zdarzało....ale nie masz się co nastawiać,nie każde dziecko musi mieć kolkę.
AGATA777
Fanka BB :)
Do tematu kolek to i ja się przyłączam.Pomimo,że minęło tyle lat tego się nie zapomina.Mój syn miał straszne kolki.Nic nie pomagało.Ja chodziłam w piżamie od rana nic nie jadłam,dopiero gdy ktos przyszedł.Synek płakał aż się zmęczył ,potem spanie tylko na moim brzuchu i to po 1 godzinie pobudka i płacz.Po 2 mc zamówiłam z niemiec preparat BABYNOS chyba tak się nazywał.Od tego momentu kolki przeszły a ja chodziłam i patrzyłam czy mały oddycha bo tak cichutko było.
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
spróbuję ściągnąć bezpośrednio ze 2 flaszeczki...
nastawiać się nie nastawiam, ale wolę być przygotowana na takie atrakcje :-)
tylko ze można je stosowac po skonczeniu 1 miesiaca...no my zaczelismy w 3 tyg....ale bylo juz naprawde ciezko..

Tak w ogóle to melduje sie po spanku juz.....ze 2-3 godzinki spałam i juz jestem zwarta i gotowa na nowy dzien

To jest naj wieksza zmora-noce. EEEEEEEEEEEE szkoda gadac
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
kolki, jakas makabra
Tak w ogóle to melduje sie po spanku juz.....ze 2-3 godzinki spałam i juz jestem zwarta i gotowa na nowy dzientylko, ze przede mna jeszcze cała noc
To jest naj wieksza zmora-noce. EEEEEEEEEEEE szkoda gadac
Szczęściara...;-)śpij póki możesz....oj spij....

AGATA777
Witajcie ja to bym mogła spać i spać:-)Miłego dnia Wszystkim:-)
reklama
madzia842
Potwierdzam mi też w znalezieniu odpowiedniej pozycji pomagała poduszka wąż jak malygosiak pisała. Co do kolek to moi mieli obaj. Zaczęło się jak mieli ok 5 tygodni. Nam też pomagały krople sab-simplex a próbowałam wszystkiego. Zamawiałam je z netu u faceta, który je sprowadzał. Wszystko było ok. Moi to mieli boleści z 0,5 godziny po każdym karmieniu i lekarka mówiła ze wtedy zaczyna się trawienie mleczka i stąd te kolki. Suszarka też ich uspokajała, w nocy często chodziła aż się smaliła z wysiłku. W międzyczasie zmieniliśmy mleko na bebilon comfort potem pepti a jak się wszystko skończyło ok 3 miesiąca to wróciliśmy do Nan active bo takim ich dokarmiali w szpitalu. Teraz podaje bebiko 3 chyba cenowo najlepsze a w smaku też dobre.
Witam nową mamusie i trzymam kciuki
Gratuluje kolejnej rozpakowanej i życzę dużo zdrowia i cierpliwości
Witam nową mamusie i trzymam kciuki
Gratuluje kolejnej rozpakowanej i życzę dużo zdrowia i cierpliwości
Podziel się: