reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

dziewczyny mam nadzieje ze nasza kolezanka palam00 nie bedzie na mnie zla ze pisze ale tez URODZIŁA z powodu ttts ale to pewnie wam opowie wszystko jak bedzie tu na forum
chłopaczki dzielne wiec pewnie wszystko bedzie dobrze

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Asiek - GRATULACJE
Palam - GRATULACJE
DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SIE I SZYBKO DO DOMU!!!!
marcysiowa - trzymaj brzuchol!
Elala - kurcze - juz na wylocie! Ale ten czas leci!!!
Ja znowu mam problem z angielskimi lekarzami- pojechalam prywatnie do pl przychodni na dodatkowe szczepienia na rotawirusy, no i lekarka powiedziala, ze chłopaki blade- mogą mieć anemie i trzeba im wyniki zrobić w przychodni, a Samuel ma szmery nad serduszkiem. Dzis poszłam do mojego lekarza - anemii nie maja bo dobrze wyglądają i szmerow tez żadnych - za to powiedział, ze jak chce sie leczyć w polskiej przych to mam im dać spokój. Pytałam czy da mi receptę na kropelki na kolki - jedne jedyne, które działają za to £24 na maxa na 3 dni. Powiedział ze mam sobie sama kupić. Myślałam ze wyjdę z siebie. Na końcu powiedział, ze to wszystko i będzie grzeczny i wiecej nie będzie ze mną dyskutował. Oczywiście zaraz po powrocie zadzwoniłam do tutejszego nfzu ze skarga. Znaleźli nawet listę leków refundowanych no i wracam do tego ch.... We wtorek po receptę. Szlag mnie trafi (jego pewnie tez we wtorek)... Echo serca szukam prywatnie, bo mam ich dosyć... Ehhhhh

Mati dzieki za info czyzby palam byla z naszego rejonu? Czekamy na jakies wiesci od niej i mam nadzieje ze szybko sie do nas odezwie...

No to Polka lista jest twoja. :-)

Palam Gratulujemy! :happy2::happy2:

Onlyone, trzymaj się dzielnie na kolejnej wizycie. Współczuję przejść z lekarzami. :wściekła/y: Przecież chcesz dla maluchów jak najlepiej i to wszystko.. :eek:

Zenia! Ty chyba pisałaś, że będą jednak chłopaki! Gratuluję! Forumowe wróżki miały rację. :-D

Ostatnia edycja:
Mati - dzięki za informację - ale fajnie że macie możliwość się spotkać i poznać :)

Palm
- gratulacje!!! Daj znać co i jak u Was :-)

Zenia
- a co tam u Was? Dawno się nie odzywałaś....jak Wasze zdrówko?

Asiek - daj znać jak ze szpitala już wyjdziecie i opowiedz jak było i jak sobie radzicie :)

A mi tak ciężko - za oknem śliczna pogoda w końcu - słonko świeci, kwiaty kwitną....a dla mnie wyjście do warzywniaka pod blokiem to wyprawa :/

Maggi trzymaj sie jeszcze w trójpaczku!!!

Asiek , Palam Gratulacje czekamy na wieści!

Onylone współczuję przebojów z lekarzami, a co do anemi to lekarze często ją wmawiaja gdy dziecko ma jsną karnacje, mój Filip jak się urodził to miał taka ciemną skórę, ale jakoś po 2 miesiącu taki białasek się zrobił i wysłali nas na badanie bo lekarka uznała że dziecko ma anemie, ale wyniki były super i chyba coś koło roczku też kazała nam zrobić na anemie. Tak więc dla spokoju zrób te badania, a co do szmerów to przecież dziecko do pierwszego roku zycia ma takie szmery, mam nadzieje, że u was to nic poważnego...a angielska słuzba zdrowia mówi sama za siebie....szkoda słów....

Netka forumowa wrózka miała rację co do chłopaków Zeni, ale mi nadal wychodzi że dziewczynka i chłopczyk :-D:-D:-D a Lewek przecież jajka pokazał jako dowód że jest facetem:tak: Mam nadzieje, ze w trakcie porodu jajka mu nie znikną:szok::-D

Dziewczyny przebudziłam się w nocy i miałam takie dziwne uczucie że mi wody odeszły, poleciałam do łazienki i macam się czy mokra nie jestem, no ale wszystko suche....nie wiem chyba mi sie coś śniło....ja już panikuje....mam nadzieję, ze z moją szyją wszystko ok, chłopaki przeniesli się trochę wyżej więc może ona się już nie skraca, mam nadzieję....

Marcysiowa ja tez tak czasami mam że jak mi się chce to aż mi się brzuchol napina, ale tylko wtedy jak przez parę dni nie jestem w kibelku, ale jak już sobie ulżę to napiety brzuch jest miękki.

Gratulacje Palam !! Czekamy na szczegóły.
Kurcze jakoś przeoczyłam fakt, że jest w ciąży jednojajowej .

reklama
Ze wzgledu na to ze Palam sie pospieszyla wstawiam uaktualniona liste:-)

1. Elala
2. Pachnąca
3. Marcysiowa
4. Wiosanka
5. Netka
6. Maggi
7. Różyczka
8. Dominiska
9. Dytko
10. Mama
11. Zenia
12. Multimama
13. Gloriane
14. Charlottema
15. Bibiana
16. Polka
17. Gotadora
18. nik_i

Dzis bylam za zajeciach w szkole rodzenia,poprzednio tez chodzilam a jest okazja do spotkania z innymi ciezarowkami i kolezanka tez ciezarna i bylo bardzo fajnie,polozna mowila ze duzo teraz blizniakow sie rodzi w naszym szpitalu,na pewno Palam jest w tej grupie:-) rozmawialam z nia o moich obawach o porod ale powiedziala ze mam sobie na razie tym glowy nie zawracac wiec sie nie zastanawiam co to bedzie.

Asiek,Palam mam nadzieje ze jak juz troszke dojdziecie do siebie to podzielicie sie wrazeniami z porodu

Onlyone wspolczuje tej batali z lekarzami,ale mam nadzieje ze wyjdziesz zwyciesko z tej potyczki.
Trzymajcie sie dziewczyny w trojpakach jak najdluzej bo to najwazniejsze :-)

Ostatnia edycja:
Do góry