reklama
Pocieszające jest to co piszecie
Przespałam się trochę, poprzytulałam do męża i skurcze trochę się uspokoiły jakby
Znów jestem pełna nadziei że wszystko będzie ok:-)
Bibiana tak, mam rozwarcie wewnętrznę na 8 mm mój pulpetowaty ważący 1 kg Staś centralnie główką ciśnie na szyjkę
jakie Ty miałaś rozwarcie, jeśli mogę spytać?
Dzięki raz jeszcze za wsparcie
Dziś naprawdę tego potrzebowałam
Przespałam się trochę, poprzytulałam do męża i skurcze trochę się uspokoiły jakby
Znów jestem pełna nadziei że wszystko będzie ok:-)Bibiana tak, mam rozwarcie wewnętrznę na 8 mm mój pulpetowaty ważący 1 kg Staś centralnie główką ciśnie na szyjkę
jakie Ty miałaś rozwarcie, jeśli mogę spytać? Dzięki raz jeszcze za wsparcie

Bibiana
Fanka BB :)
Gloriane nie wiem na ile miałam te rozwarcie, bo w szpitalu nawet mi o tym nie powiedzieli, dopiero na drugi dzień jak był obchód to jak czytali moją historię to lekarz do lekarza że jest rozwarcie, nic nie mówili mi o leżeniu, dopiero lekarz na wieczornym obchodzie powiedział, zebym sobie podkładała coś pod pupe, tak żeby ta szyjka była pod skosem i żeby chłopaki dalej jej nie uciskali, bo też chłopcy za nisko mi zeszli i oboje uciskali na szyjkę, ale już na kontroli u mojego gin okazało się że szyjka się zamkneła, ale też czuję, że chłopcy są trochę wyżej, więc może to dlatego? a może te leżenie troche pomogło, teraz całe czas tak leżę, że coś sobie pod pupę daję.
netka.
Gloriane cieszę się, że jesteś spokojniejsza. ...
Mati, no właśnie też się zdziwiłam, co do możliwości wystąpienia tts w przypadku bliźniąt dwujajowych, o czym dowiedziłam się od lekarza robiącego mi USG w szpitalu. U nas dziewczyny idą łeb w łeb.
...
Mati, no właśnie też się zdziwiłam, co do możliwości wystąpienia tts w przypadku bliźniąt dwujajowych, o czym dowiedziłam się od lekarza robiącego mi USG w szpitalu. U nas dziewczyny idą łeb w łeb.
...
Ostatnia edycja:
Gloriane, Bibiana dużo leżcie bo mam nadzieję, że wszystkie 3 dotrwamy do połowy lata co najmniej 
Bibiana ty jesteś tego samego wzrostu i wagi startowej mniej więcej co ja, ile przytyłaś jak na razie?
netka trojaczki?
jak dla mnie przewalone! :-) a ty miałaś in vitro czy tak naturalnie?

Bibiana ty jesteś tego samego wzrostu i wagi startowej mniej więcej co ja, ile przytyłaś jak na razie?
netka trojaczki?
jak dla mnie przewalone! :-) a ty miałaś in vitro czy tak naturalnie?Bibiana
Netka szkoda, ze maluszek nie został...ale może tak jak piszesz pomyslał ze bedzie za ciasno i dał szanse rodzeństwu, bo trojacza ciąża to już WIELKIE ryzyko dla maluszków....
Zenia też mam nadzieje, że dotrwamy, ja chciałam do sierpnia wytrzymać ale teraz to mi się lipiec marzy...
A póki co przytyłam ok 5 kg, ale mi wszystko idzie w brzuch, a Ty ile?
Zenia też mam nadzieje, że dotrwamy, ja chciałam do sierpnia wytrzymać ale teraz to mi się lipiec marzy...
A póki co przytyłam ok 5 kg, ale mi wszystko idzie w brzuch, a Ty ile?
Do lipca na pewno dotrwasz
a ja przytyłam 17kg
masakra!! i to wcale mi wszystko w brzuch nie poszło.. urosłam cała i to nieźle :S no ale ten ruch co teraz mam, w porównaniu z tym przed ciążą i ten apetyt
mam nadzieję, że uda mi się wrócić do formy po ciąży :-(
a ja przytyłam 17kg
masakra!! i to wcale mi wszystko w brzuch nie poszło.. urosłam cała i to nieźle :S no ale ten ruch co teraz mam, w porównaniu z tym przed ciążą i ten apetyt
mam nadzieję, że uda mi się wrócić do formy po ciąży :-(Bibiana
A ja apetytu nie mam, tzn jem, ale jakoś nie mam takich smaków i nie jem słodkiego ani rzeczy typu paluszki chipsy, ale ja w pierwszej ciąży tez mało przytyłam, a Ty na pewno zrzucisz po urodzeniu maluszków, moja koleżanka przytyła 35 kg w ciąży
ale po paru miesiącach sladu nie bylo z tych dodatkowych kg.
ale po paru miesiącach sladu nie bylo z tych dodatkowych kg.Różyczka82
Ja mam +9,5 kg i też apetyt mi nie dopisuje ostatnio 
Zenia - wszystko po ciąży spadnie jak bliźniaki zaczną dokazywać...nie martw się
Netka - trojaczki to już mega mega wyzwanie....piersi za mało mamy na trojaczki :/

Zenia - wszystko po ciąży spadnie jak bliźniaki zaczną dokazywać...nie martw się
Netka - trojaczki to już mega mega wyzwanie....piersi za mało mamy na trojaczki :/
reklama
Podziel się: