Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze ze nieboli, nic zlego sìę nie dzieje na pewnoNajlepsze jest to że dosłownie nic mnie nie boli itp. czuje się bardzo dobrze i jest też to dla mnie trochę dziwne, poprzednia ciąża była dość dokuczliwa
A kiedy masz wizytę u lekarza?Wczoraj wieczorem plamienia ustały
Za miesiąc, nic nie da rady wcześniejA kiedy masz wizytę u lekarza?
Powiedz że jesteś w ciąży i masz plamienia. Powinnaś być przyjęta bez kolejki.Za miesiąc, nic nie da rady wcześniej [emoji3525]
Jutro jeszcze spróbuję do innego polecanego się zapisać, może uda się szybciej
Ja tez mialam plamienia takie do 3mc' dostaniesz pewnie duphaston i przejdzie ' 5 tydzień to organizm robi niby miesiączki' jesli nic nie boli i to nie jest obfite krwawienie to sie niczym nie msrtwWczoraj wieczorem plamienia ustały
To dobrze ze nieboli, nic zlego sìę nie dzieje na pewnoNajlepsze jest to że dosłownie nic mnie nie boli itp. czuje się bardzo dobrze i jest też to dla mnie trochę dziwne, poprzednia ciąża była dość dokuczliwa