reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża mimo okresu czy choroba

Mój ostatni stosunek był 4 miesiące temu a ja mam po nim bóle podbrzusza mam ciągle okres jednak i tak sie obawiam że to nie on byłabym teraz w 17 tyg ciąży i od 10 dni mam potworne bóle brzucha wczoraj przy wysiłku fizycznym czułam jakby mi sie cos przewracało i wystąpiły skurcze za około 4 dni okres ale nigdy nie miałam tak przed okresem od musze dodać że problemy z bólem mam od wcześniejszego stosunku we wrześniu a plamienie pomiędzy miesiączkami miałam 2 razy w grudniu i styczniu

reklama
Mój ostatni stosunek był 4 miesiące temu a ja mam po nim bóle podbrzusza mam ciągle okres jednak i tak sie obawiam że to nie on byłabym teraz w 17 tyg ciąży i od 10 dni mam potworne bóle brzucha wczoraj przy wysiłku fizycznym czułam jakby mi sie cos przewracało i wystąpiły skurcze za około 4 dni okres ale nigdy nie miałam tak przed okresem od musze dodać że problemy z bólem mam od wcześniejszego stosunku we wrześniu a plamienie pomiędzy miesiączkami miałam 2 razy w grudniu i styczniu
Nie, to nie ciąża.

Czemu jeszcze nie poszłaś do ginekologa?

Skoro miałaś okres a ostatni seks 4 miesiące temu to na pewno nie ciąża.
Ja po prostu chyba wariuje😂 Lecz brzuch boli szczegolnie w jednym miejscu pod pepkiem po lewej stronie przy masażu i czuje ciągle ciężkość
po okresie który ma być za 3 dni pójde do ginekologa bo nie mam pojęcia czy przypadkiem nie zachorowałam na coś
przyznam że ciąży sie bardzo boje dzieci planuje w późniejszym czasie nie w wieku 19lat🤦‍♀️Za bardzo sobie wmawiam nawet zdjęcia robiłam ostatniego okresu żeby sie upewnić czy to nie plamienie😂😂

Ostatnia edycja:
reklama
Ja po prostu chyba wariuje😂 Lecz brzuch boli szczegolnie w jednym miejscu pod pepkiem po lewej stronie przy masażu i czuje ciągle ciężkość
po okresie który ma być za 3 dni pójde do ginekologa bo nie mam pojęcia czy przypadkiem nie zachorowałam na coś
przyznam że ciąży sie bardzo boje dzieci planuje w późniejszym czasie nie w wieku 19lat🤦‍♀️Za bardzo sobie wmawiam nawet zdjęcia robiłam ostatniego okresu żeby sie upewnić czy to nie plamienie😂😂
Ale nie musialaś sie tym zdjęciem dzielić ;)

Obrzydliwe to jest.

A jak masz 19 lat to chyba chodziłaś na lekcje biologii i wiesz z czym się wiąże uprawianie seksu bez zabezpieczeń ?

Do góry