to ja myślę że lepiej będzie żebyś odciągała mleczko i zostawiała opiekunce bo to jest zima a dziecko malutkie je często i opiekunka musiała by w sumie siedzieć na uczelni co innego było by na wiosnę
ale jak odciągniesz mleko to ona może go nim karmić przez butelkę i będzie ok tylko kup 1 opakowanie mleka modyfikowanego w razie czego bo mi kiedyś zabrakło mleka w środku nocy tak nagle a potem znów było początki są zwykle trudne
ale jak odciągniesz mleko to ona może go nim karmić przez butelkę i będzie ok tylko kup 1 opakowanie mleka modyfikowanego w razie czego bo mi kiedyś zabrakło mleka w środku nocy tak nagle a potem znów było początki są zwykle trudne
Ja rodziłam w wakacje, wróciłam na studia dzienne normalnie w październiku, jak mały jeszcze nie miał 3 miesięcy i do tej pory go karmię samym cycem (plus słoiczki) a ma już prawie pół roku
Odciągam mleka na cały dzień no i na uczelni też odciągam.Wszystko się da pogodzić, życzę Ci szybkiego porodu i szczęśliwego rozwiązania 

a Ty gdzie rodzilas??? bo wlasciwie to nie mam opracowanego plan B na wszelki wypadek..
i bedziemy miec 2 tyg na dojscie do siebie..