reklama

Ciąża po 40

Misia ja sie boję takich wynalazków, ja to albo browar, albo czysta z colą:-D, nawet winko jest be:-D
NO i patrzcie..nie mogę pójść spać....:sorry2:

Aniu boski powód edycji, dopiero zobaczyłam :)))))))) ...aaa te westy to takie małe sku...ynki sa wiesz, takie żywe sreberka, lubisz takie ??? ( z grila są dobre:-D:rofl2: )

Ostatnia edycja:
reklama
Misia jak Cię pirzgnę za to AnkaDy to Ci orzeszek wyskoczy :-D
Majuska mialam kiedyś terierka, niestety był bardzo agresywny i pogryzł małego Filipa trzy razy po twarzy, oddałam go do leśniczówki bo tylko tam mógł się sprawdzić. Westy mają podobny charakterek dlatego nie posiadam marząc w cichości ducha o takiej sliczności. Grillowane przestają byc białe... dlatego pomyliłam z walijskimi :-D

Ostatnia edycja:
Wariatki, szaleją po nocach...
Kłaczek nie daj sobie wmówić, piwa zakąszać nie trza!
I w ogóle przestańcie kłapać o tych drinkach i nalewkach, bo mnie pokręci ! Należę do osób pijących okazjonalnie bardzo, w zasadzie wyłącznie przy okazjach towarzyskich - ale odkąd karmię i mam świadomość że nie mogę to prześladują mnie wizje skomplikowanych drinków, piwo bym chętnie chlapnęła i marzę o spróbowaniu wreszcie pigwówki, którą tak pracowicie robiłam... Chyba z tego wszystkiego jak skończę karmić to pójdę zalać ryj.
Misia - to brzmi logicznie z tymi zębami i cycami. A robale super, bardzo przyjemne w dotyku. Sprawdzę jeszcze drugiego TK MAXX'a może tam będą bardziej męskie, bo pożądam ich bardzo.

AAAAAAAA!!!!!! Doczytałam się w postach tej hiper płodnej osoby sformułowania " utknęła we mnie prezerwatywa ".

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry